Αποχωρήσεις στελεχών στις Caterham και Toro Rosso

Σχετικά άρθρα

d12bra2059

Πρόκειται για τον Riad Asmat της Caterham, ο οποίος βρισκόταν στο πλάι του Tony Fernandes από την αρχή του project. Ο Asmat αποτέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Formula 1, όπως και επικεφαλής της Caterham Racing GP2 team και στη συνέχεια προάχθηκε στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του Caterham Group, με ευθύνες σε όλα τα παρακλάδια της εταιρείας. Η ομάδα ανακοίνωσε πως ο Asmat “αναζητά νέες προκλήσεις”, με τον ίδιο να δηλώνει:

Η απόφασή μου να προχωρήσω, υπήρξε ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έπρεπε να κάνω στην καριέρα μου, αλλά έχει έρθει η ώρα για μια νέα κατεύθυνση.

Επίσης, παρελθόν αποτελεί και ο Luca Furbatto, επικεφαλής σχεδιαστής της Toro Rosso και υπεύθυνος μαζί με τον James Key για το νέο μονοθέσιο της ομάδας, την STR9. Ο Furbatto ανήκε για πολλά χρόνια στο δυναμικό της McLaren, μέχρι που το 2011 μεταπήδησε στην Toro Rosso. Οι λόγοι της αποχώρησης δεν έχουν γίνει γνωστοί, με την ομάδα από τη Faenza να μην σχολιάζει το γεγονός.

464823099XX00220_F1_Testing

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Getty Images]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...