Video: Δύο απίστευτα τυχεροί Ρώσοι

Σχετικά άρθρα

lucky

Η μαγική αυτή χώρα που λέγεται Ρωσία δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τις ”φοβερές” οδηγικές ικανότητες των κατοίκων της. Αυτή τη φορά, θα δεις στο βίντεο δύο εξαιρετικά τυχερούς Ρώσους, ο καθένας από την δική του σκοπιά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μία εθνική οδό, όπου θα παρατηρήσεις πως οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, αφού συνοδεύονται με ισχυρή χιονόπτωση. Ένας οδηγός λοιπόν καθώς κινείται στον δρόμο χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αρχίζει να στροβιλίζει στο παγωμένο οδόστρωμα προσπαθώντας να επαναφέρει το όχημα του σε κανονική πορεία. Και εδώ είναι το σημείο που βλέποντας το βίντεο λες: Πόσο κ@%$φαρδοι Θεέ μου!

Και μιλάω στον πληθυντικό καθώς στο βίντεο θα δεις ακόμη έναν άντρα, ο οποίος έχει σταματήσει το αυτοκίνητο του δεξιά του δρόμου και βάζει αλυσίδες. Αυτός λοιπόν είδε το χάρο να περνάει μπροστά από τα μάτια του, καθώς το αυτοκίνητο με τον άλλο Ρώσο πέρασε ”ξυστά” από δίπλα του. Από την άλλη ο οδηγός του αυτοκινήτου, ήταν και αυτός εξίσου πολύ τυχερός που μετά από τόσες σβούρες το όχημα του όχι απλά δεν χτύπησε κάπου αλλά και επανήλθε στην πορεία του. Τα υπόλοιπα τα αφήνω πάνω σου, όπως και την άποψη σου για αυτούς τους δύο Ρώσους.

[Πηγή: Liveleak]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...