Ολοκληρώθηκε η έρευνα για το ατύχημα του Schumacher

Σχετικά άρθρα

Michael Schumacher

Οι γαλλικές αρχές είχαν ξεκινήσει έρευνα για το ατύχημα του Michael Schumacher, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες για το ατύχημα. Τελικά, η έρευνα αυτή ολοκληρώθηκε πριν από 5 ημέρες, όπως δήλωσε σήμερα ο επί κεφαλής τής έρευνας και εισαγγελέας, Patrick Quincy.

Ο Quincy ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία απολύτως ευθύνη για το περιστατικό που έχει οδηγήσει τον Γερμανό σε τεχνητό κώμα για περισσότερο από 1.5 μήνα.

Η έρευνα για τα αίτια και τις συνέπειες για το ατύχημα του Michael Schumacher στις 29 Δεκεμβρίου έχει κλείσει στις 12 Φεβρουαρίου. Κανένα πρόσωπο δεν έχει βρεθεί ένοχο για κάποια παράβαση.

Ο 45χρονος παραμένει σε κώμα, ενώ βρίσκεται σε διαδικασία σταδιακής αφύπνισης από τους γιατρούς. Ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε λοίμωξη στο αναπνευστικό, την οποία ξεπέρασε, με τις φήμες να τον θέλουν, όμως, να μην ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα των γιατρών. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγεία τους.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...