Λοίμωξη στο αναπνευστικό ο Schumacher

Σχετικά άρθρα

Schumacher

H Γερμανική εφημερίδα Bild με δημοσίευμα της αναφέρει πως ο Michael Schumacher τις τελευταίες ημέρες πάσχει από λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού. Οι γιατροί διέγνωσαν την λοίμωξη τη προηγούμενη εβδομάδα στον Γερμανό, ο οποίος ήδη βρίσκεται επί 45 ημέρες σε κώμα, μετά το ατύχημα που είχε στις 29 Δεκεμβρίου κάνοντας σκι.

Η Sabine Kehm, εκπρόσωπος τύπου του Schumacher ερωτώμενη για το θέμα ανέφερε πως δεν σχολιάζει φήμες, με το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ τη περασμένη Πέμπτη να βγάζει ανακοίνωση διαψεύδοντας τις φήμες πως ο Schumacher είχε πεθάνει.

O καθηγητής Χαινσπέτερ Μόκε, επικεφαλής της Κλινικής “Ασκληπιός” στο Βερολίνο εξηγεί τους λόγους της επικινδυνότητας της κατάστασης της υγείας του στη γερμανική εφημερίδα.

Εκ των πραγμάτων, μία πνευμονία είναι σοβαρή και επικίνδυνη ασθένεια, καθώς ο οργανισμός έχει λιγότερα αντισώματα. Στην περίπτωση όμως του Schumacher, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο καθώς βρίσκεται σε κώμα , κατά συνέπεια η πνευμονία μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές σε περισσότερα όργανα και να επέλθει το μοιραίο.

Οι συνέπειες της λοίμωξης για την κατάσταση της υγείας του Schumacher δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν, αναφέρεται στο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας η οποία δεν αποκαλύπτει τις πηγές της.

Στο τέλος του περασμένου μήνα, η ομάδα των γιατρών που παρακολουθούν τον επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1, άρχισαν τη διαδικασία επαναφοράς του από το τεχνητό κώμα, μία φάση που μπορεί να διαρκέσει πολύ καιρό, με τον Schumacher να μην δείχνει ανταπόκριση στα ερεθίσματα των γιατρών.

[Πηγή: Bild]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...