Kehm: Ο Schumacher ακόμα σε διαδικασία αφύπνισης, ξεπέρασε την πνευμονία

Σχετικά άρθρα

Sabine Kehm

Η μάνατζερ του Michael Schumacher διέψευσε τις πρόσφατες φήμες περί κρίσιμης κατάστασης του Γερμανού. Πριν λίγες μέρες, η Γερμανική Bild είχε εκφράσει φόβο για λοίμωξη στο αναπνευστικό του 45-χρονου, καθώς και εγκατάλειψη της προσπάθειας των γιατρών για να επαναφέρουν τον Schumacher από το κώμα. Σήμερα με νέο της δημοσίευμα, αναφέρει πως ο Γερμανός έχει πλέον ξεπεράσει την πνευμονία που τον ταλαιπωρούσε.

Σύμφωνα όμως με τις επίσημες δηλώσεις της Sabine Kehm, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, που τραυματίστηκε ενώ έκανε σκι, είναι ακόμα σε διαδικασία επαναφοράς από το τεχνητό κώμα:

Η οικογένεια θέλει να ευχαριστήσει, αυτούς που αντιλαμβάνονται τον λόγο για τον οποίο δεν δίνονται στο κοινό οι ιατρικές πληροφορίες, ώστε να προστατευτεί η ιδιωτική ζωή του Michael.

Όπως δηλώσαμε από την αρχή, θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε με νέες πληροφορίες που αφορούν την υγεία του Schumacher. Αντιλαμβανόμαστε ότι η διαδικασία επαναφοράς μπορεί να κρατήσει πολύ καιρό, η οικογένεια όμως συνεχίζει να πιστεύει στην ανάρρωση του Michael και να τοποθετεί της ελπίδες της στους γιατρούς, τους νοσοκόμους και το βοηθητικό προσωπικό.

Το σημαντικότερο είναι μια συνεχής ανάρρωση σε προστατευμένο περιβάλλον και όχι η ταχύτητα με την οποία θα αναρρώσει ο Michael.

Εμείς για άλλη μια φορά ευχόμαστε ο Michael Schumacher να έχει μια πλήρη ανάρρωση και να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατόν στην οικογένειά του.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...