Φήμες: Ο Schumacher δεν ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα των γιατρών

Σχετικά άρθρα

Todt-Schumacher

Παρόλο που η Sabine Kehm επιβεβαίωσε πως γίνονται προσπάθειες για να ξυπνήσουν από το κώμα τον Michael Schumacher, δεν υπάρχουν επίσημες δηλώσεις για την εξέλιξη της διαδικασίας. Σύμφωνα με την Γερμανική Bild-Zeitung, παρόλο που ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται να έχει μυϊκούς σπασμούς, δεν ανταποκρίνεται στα εξωτερικά ερεθίσματα των γιατρών.

Εκτός της γυναίκας του Corinna, στο πλευρό του Γερμανού είναι συχνά και ο Ross Brawn, καθώς και ο Jean Todt που κάνει τα 600 χιλιόμετρα, από το γραφείο του στο νοσοκομείο του Grenoble, όσο συχνότερα μπορεί. Ο Γάλλος σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε:

Ο Michael και η οικογένειά του είναι πολύ κοντινοί μου φίλοι. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και τώρα είναι τραυματισμένος. Κάνω ότι μπορώ για να τους βοηθήσω, κάποιες φορές αρκεί και μόνο να είσαι εκεί. Νομίζω το ίδιο θα έκανε και για μένα, αν είχα τέτοιο ατύχημα. Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν εκεί για μένα.

[Πηγές: Bild, Die Welt]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...