Η Red Bull θα παραμείνει στο Bahrain για διαφημιστικούς λόγους

Σχετικά άρθρα

469760265XX00007_F1_Testing

Την ώρα που όλες οι ομάδες τη Δευτέρα το πρωί θα μαζεύουν τα πράγματα τους για να αποχωρήσουν από το Bahrain, η ομάδα της Red Bull Racing θα παραμείνει εκεί για να κάνει τη δικιά της ”filming day”.

Η Αυστριακή ομάδα ειδοποίησε τη FIA για αυτήν την εξέλιξη, καθώς απαιτείται να γίνεται γνωστό σε αυτήν 72 ώρες πριν την τέλεσή της.

Οι κανόνες που διέπουν αυτές τις μέρες γυρισμάτων για διαφημιστικούς λόγους, είναι αυστηροί και ελεγχόμενοι από τη FIA. Η ομάδα λοιπόν της Red Bull δικαιούται δύο ημέρες γυρισμάτων, όπου συνολικά και οι δύο μέρες δε θα ξεπεράσουν τα 100 χιλιόμετρα σε απόσταση.

Οι δύο μέρες αυτές θα ελέγχονται από από ανθρώπους της FIA που θα βρίσκονται στην πίστα μαζί με την ομάδα. Επίσης η ομάδα δε θα μπορεί να φοράει τα κανονικά ελαστικά της Pirelli, όπως επίσης να υπερβεί και μία συγκεκριμένη ταχύτητα στην πίστα.

Η Red Bull είναι σαφές ότι βρίσκεται πλέον σε πανικό και ψάχνει τρόπους να δώσει στο μονοθέσιό της χιλιόμετρα και δεδομένα που απέτυχαν να πάρουν κατά τις επίσημες δοκιμές. Βέβαια και αρκετές ακόμα ομάδες το έχουν κάνει αυτό και μάλιστα πριν τις επίσημες δοκιμές.

Τελικά θα είναι έτοιμη η Red Bull στη Μελβούρνη ή όχι; Δύο εβδομάδες ακόμα για την έναρξη του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος των τελευταίων ετών. Μετράω αντίστροφα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...