Η Williams Martini θα τρέξει με ένα επετειακό logo του Senna

Σχετικά άρθρα

o-WILLIAMS-AYRTON-SENNA-facebook

Ήταν 1η Μαΐου του 1994 όταν ο Ayrton Senna έχανε τη ζωή του πίσω από το τιμόνι μίας Williams Renault. H Βρετανική εταιρεία από τότε τιμώντας τον Βραζιλιάνο οδηγό τοποθετεί στα μονοθέσιά της το λογότυπό του.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι η 20η επέτειος του θανάτου του, ίσως του μεγαλύτερου οδηγού στην ιστορία της F1, του Ayrton Senna.

Εξαιτίας της 20ετης αυτής επετείου η Βρετανική ομάδα δημιούργησε ένα νέο λογότυπο το οποίο θα κοσμεί την FW36 και το οποίο θα αναγράφει ”Ayrton Senna Always” δηλαδή ” Ayrton Senna πάντα”.

Μιλώντας για αυτό το νέο logo ο Sir Frank Williams είπε:

Ήμουν πολύ κοντά με τον Ayrton Senna. Το διπλό s στα μονοθέσιά μας υπάρχει από τον θάνατό του. Το νέο logo αυτό μας θυμίζει τα επιτεύγματά του ως οδηγός αλλά και τα επιτεύγματα του ιδρύματός του, το οποίο δίνει μεγάλες ευκαιρίες πάνω στην παιδεία και τη μόρφωση των νέων στην χώρα του τη Βραζιλία.

Ayrton Senna Always λοιπόν, τιμή σε έναν άνθρωπο και οδηγό που άλλαξε την ιστορία της F1 και με τον θάνατό του άφησε δυσαναπλήρωτο κενό στο σπορ.

[Πηγή: Williams]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...