Ecclestone: Η παραβίαση συμφωνιών έβγαλε εκτός F1 την Ινδία

Σχετικά άρθρα

Buddh International Circuit

Μόλις 3 συνεχόμενα χρόνια κατάφερε να μείνει το Ινδικό Grand Prix στο πρόγραμμα της Formula 1, καθώς οι Ινδοί δε θα δούνε φέτος από κοντά τα μονοθέσια, και αυτό είναι πιθανό να συμβεί και το 2015. Ο Bernie Ecclestone, που είναι ο υπεύθυνος για τέτοια θέματα, εξηγεί ποιο είναι το πρόβλημα με τη συμμετοχή τους στο καλεντάρι.

Οι υποστηρικτές τού αγώνα δεν έχουν συμμορφωθεί με τους όρους τού συμβολαίου, και αυτές οι παραβιάσεις σχετίζονται κυρίως με τα χρήματα. Όμως, η Ινδία είναι μία από τις λίγες νέες για τη Formula 1 χώρες όπου οι άνθρωποι καταλαβαίνουν το άθλημα και θέλουν να το καταλάβουν ακόμα καλύτερα. Γι’ αυτό, την προτιμώ από την Κίνα.

Πρέπει να διευκρινίσω ότι έχουμε ακόμα πολύ καλές σχέσεις με τους υπεύθυνους του αγώνα κι εξακολουθούμε να θέλουμε να τους δούμε για άλλα δύο χρόνια, όπως λέει το συμβόλαιο. Αλλά, αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν δούμε τις οικονομικές εγγυήσεις. Προσπαθούμε ακόμα για το 2015, κι έχουμε ακόμα περίπου 2 μήνες για να το καταφέρουμε.

Ο Ecclestone, μέσα από αυτά, ίσως να καταλάβει ότι πρέπει να προσέχει σε ποιες χώρες πηγαίνει τη Formula 1. Πέρα από αυτό, η χάραξη της πίστας δεν έχει κάτι το ενδιαφέρον και οι αγώνες ποτέ δε συγκίνησαν τους θεατές.

[Πηγή: IANS]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...