Video: Βόλτα με τη LaFerrari από τη θέση του οδηγού

Σχετικά άρθρα

You DRIVE Fast the LaFerrari!

LaFerrari!! Όποια υπερκατασκευή βγαίνει από το εργοστάσιο του Μαρανέλο είναι εξαιρετικά ποθητή απ’όλο το κόσμο, αλλά όταν μιλάμε για το hypercar της και ποιος δε θα ήθελε να βρίσκεται στο κάθισμα του οδηγού!

Με το παρακάτω βίντεο παίρνουμε μια ιδέα το πως είναι να κάνουμε βόλτα με την 1,3 εκατομμύριων ευρώ LaFerrari στο λόφο πάνω από το Μονακό, κυνηγώντας μια ασημί Enzo.

Τυχερός ο ένας από τους 499 πολυεκατομυριούχος που την χαίρεται! Να θυμίσω ότι το νέο ιταλικό hypercar εξοπλίζεται με τον V12 6,3-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα της F12berlinetta, ο οποίος έχει βελτιωθεί και αποδίδει 800 άλογα στις 9.250 σ.α.λ. διαθέτοντας υψηλό λόγω συμπίεσης (13,5:1). Συνδυάζεται με ένα αναβαθμισμένο σύστημα HY-KERS το οποίο αποδίδει 120 kW (163) άλογα. Έτσι η συνολική ιπποδύναμη της ανέρχεται στα 963 άλογα με 900 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 7 δεύτερα και τα 0-300 χλμ/ώρα σε 15 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 350 χλμ/ώρα.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...