Domenicali: Πρέπει να αντιδράσουμε σαν ομάδα

Σχετικά άρθρα

GP AUSTRALIA F1/2014

Ο Stefano Domenicali, βλέποντας τους οδηγούς της Ferrari να μένουν εκτός βάθρου στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, παραδέχτηκε πως η Ιταλική ομάδα πρέπει να αντιδράσει γρήγορα, για να μπορέσει να φτάσει τους αντιπάλους της.

Είναι θέμα δουλειάς, γιατί πρέπει ο καθένας να εστιάσει σε όσα έχει να κάνει, χωρίς να κατηγορεί τον έναν ή τον άλλον. Πρέπει να αντιδράσουμε σαν ομάδα, όλοι μαζί. Αυτό ακριβώς ζήτησα και από τους ανθρώπους μου και τους μηχανικούς.

Δεν είναι όμως μόνο ο κινητήρας, ο οποίος χρειάζεται βελτίωση στην Ferrari, καθώς πρέπει να βελτιωθεί συνολικά όλο το μονοθέσιο, για να καταφέρει η Ιταλική ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Απαντώντας για την δυσκολία του Fernando Alonso να προσπεράσει τον Nico Hulkenberg, ο Domenicali είπε:

Είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να βελτιωθούμε. Όσο περισσότερη δύναμη έχεις, τόσο λιγότερο χρειάζεται να κινείσαι με τέρμα το γκάζι, οπότε έχεις κέρδος όσον αφορά την κατανάλωση. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά και δεν θέλω να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτό, γιατί πρέπει να βελτιώσουμε και το μονοθέσιο.

GP AUSTRALIA F1/2014

Από τη πλευρά της η Ferrari έχει ζητήσει την συμμετοχή των οπαδών της στην αξιολόγηση του πρώτου αγώνα της Αυστραλίας, όπως επίσης και στο πόσο κατανοητοί είναι οι νέοι κανονισμοί και τον ρόλο που παίζουν οι νέοι κινητήρες στους φετινούς αγώνες. Αν σε ενδιαφέρει να πεις την γνώμη σου μπορείς να συμμετέχεις στο poll τους εδώ, ή να πεις την άποψή σου μέσω Twitter, χρησιμοποιώντας το hashtag #FerrariFanSurvey.

Για να Twittaρω λίγο την άποψή μου για τον φετινό ήχο των μονοθεσίων…

[Πηγές: Scuderia Ferrari, AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr