Οι 8 σπάνιες Corvette που έπεσαν στην τρύπα στο μουσείο θα παραμείνουν ως έχει λόγο προσέλκυσης περισσότερων επισκεπτών

Σχετικά άρθρα

2009-Chevrolet-Corvette-ZR1-rescue-from-Corvette-Sinkhole-1

Στις 12 του Φεβρουαρίου μια τεράστια τρύπα άνοιξε στο πάτωμα του εθνικού μουσείου της Corvette στο Bowling Green του Kentucky που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν 8 σπάνιες Corvette.

Η GM αμέσως είχε ανακοινώσει πως θα συμβάλει στην επιδιόρθωση του μουσείου της Corvette, αποφασίζοντας παράλληλα και την πλήρη ανακατασκευή και των οκτώ σπάνιων Corvette που υπέστησαν ζημιές, με τις 5 να έχουνε βγει στην επιφάνεια μέχρι σήμερα.

Τώρα όμως τα πράγματα έχουν πάρει διαφορετική τροπή, αφού το ατύχημα αυτό έκανε γνωστό το μουσείο σε όλο τον κόσμο, με αρκετούς ανθρώπους να εκφράζουν την επιθυμία τους να το επισκεφτούν ώστε να δούνε από κοντά τις 8 κατεστραμμένες Corvette.

O Edward T.Welbrun Jr, αντιπρόεδρος παγκόσμιας σχεδίασης της GM, μιλώντας στους New York Times είπε:

Η αρχική σκέψη μας ήταν να ανακατασκευάσουμε τα αυτοκίνητα, αλλά τώρα έχει υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις κατεστραμμένες Corvette, που υπάρχει σαν σκέψη η ιδέα αυτές να μην αποκατασταθούν, τουλάχιστον μέσα στους επόμενους μήνες.

[Πηγή: New York Times]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...