Lauda: Ο Rosberg θα γίνει πιο ανταγωνιστικός

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Στην πρώτη θέση τής βαθμολογίας βρίσκεται ο Nico Rosberg από τον πρώτο κιόλας αγώνα και παραμένει στη θέση αυτή, παρά τις 3 συνεχόμενες νίκες τού Lewis Hamilton, ο οποίος εγκατέλειψε στην Αυστραλία. Ο Γερμανός έχει χάσει με μεγάλη τη διαφορά από τον team-mate του σε Μαλαισία και Κίνα, ενώ, στο Μπαχρέιν, δεν κατάφερε να τον προσπεράσει παρόλο που είχε πλεονέκτημα στα ελαστικά.

Όλο αυτό ίσως να έχει κοστίσει λίγο ψυχολογικά στον Rosberg, αλλά μη-εκτελεστικός Πρόεδρος της Mercedes AMG, Niki Lauda, υποστηρίζει πως ο 28χρονος μπορεί να παλέψει και πάλι με τον Hamilton, κάνοντας δύσκολη τη ζωή τού Πρωταθλητή τού 2008.

Θα επιστρέψει και νομίζω ότι θα το κάνει επειδή οι οδηγοί αγώνων έχουν αυτή τη νοοτροπία. Αν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, όπως έγινε και στην Κίνα, θα πρέπει να κοιτάξει σε νέες στρατηγικές και να μην αφήσει να ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.

Lauda-Hamilton

Πέρα από την φετινή βελτίωση του Γερμανού, ο Hamilton έχει δείξει τον πολύ καλό του εαυτό στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, και φυσικά ο Lauda μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Βρετανό.

Πρέπει να πω ότι ο τρόπος που οδήγησε ο Lewis από τον πρώτο αγώνα μέχρι τώρα ήταν εκπληκτικός. Ο τύπος δεν κάνει λάθη. Είναι κορυφαίος σε όλα. Καταλαβαίνει το μονοθέσιο, το οποίο είναι πιο περίπλοκο απ’ ό,τι στο παρελθόν. Καταλαβαίνει τα ελαστικά και οδηγεί με τον τέλειο τρόπο. Δεν κάνει λάθη, και πρέπει να πω ότι δεν το έχω ξαναδεί αυτό στο παρελθόν. Είναι εκπληκτικός.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...