Horner: Ο Vettel φαίνεται πως έχει επιστρέψει

Σχετικά άρθρα

Australian F1 Grand Prix - Practice

Την τρίτη του συνεχόμενη ήττα και την τέταρτη για φέτος από τον team-mate του γνώρισε στη Βαρκελώνη ο Sebastian Vettel. Υπάρχει, όμως, μια διαφορά σε σχέση με το Μπαχρέιν και την Κίνα: ο Πρωταθλητής ξεκίνησε από την 15η και τερμάτισε στην 4, σε αντίθεση με τον Daniel Ricciardo που ξεκίνησε από την τρίτη θέση και τερμάτισε σ’ αυτή. Ο Γερμανός, έχοντας πολύ βελτιωμένη απόδοση και με τη στρατηγική των 3 pit stops, κατάφερε ν’ ανέβει 11 θέσεις, κερδίζοντας τα θετικά σχόλια των οπαδών.

Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η εμφάνιση μας προϊδεαζει για τα όσα ακολουθούν από τον 26χρονο, δηλαδή την επιστροφή τού καλού Vettel, και ο Πρόεδρος της ομάδας, Christian Horner.

Ο Sebastian, όχι μόνο με τον Mark, αλλά και με τους υπόλοιπους οδηγούς, ήταν καθαρά ένα βήμα μπροστά το 2013. Είχε πολλή εμπιστοσύνη και μπορούσε να κάνει τα πάντα. Είχε την αίσθηση από το μονοθέσιο και αυτό ψάχνει να βρει στην RB10.

Νομίζω ότι, στη Βαρκελώνη, μπορούσες να δεις έναν αγώνα ανάκαμψης, με τον ταχύτερο γύρο και τον τρόπο που κυνηγούσε τις Ferrari, έδειξε ότι έχει επιστρέψει. Ήταν μια σπουδαία απόδοση από τον Seb. Έκανε προσπεράσματα σε όλα τα σημαία εκτός από το τέλος τής ευθείας. Έκανε τη στρατηγική να δουλέψει γι’ αυτόν και ήξερε να το κάνει αυτό, και νομίζω ότι οδήγησε φανταστικά.

Πέρα από έναν εξαιρετικό Vettel, είδαμε για δεύτερη φορά φέτος τους Lewis Hamilton και Nico Rosberg να βρίσκονται κοντά μεταξύ τους, με τη Mercedes να δίνει το ελεύθερο στους οδηγούς της. Το ίδιο έκανε η Red Bull στο παρελθόν, και ο Horner πιστεύει ότι ο έλεγχος δε θα χαθεί από τη γερμανική ομάδα.

Ο Hamilton κάνει εκπληκτική δουλειά, αλλά, αν ο Rosberg μπορεί να τα πηγαίνει καλά στις κατατακτήριες, τότε θα του κάνει τη ζωή δύσκολη. Κάθε ομάδα είναι λίγο διαφορετική και αυτό γίνεται σε κάθε άθλημα. Όλα είναι γύρο από τη δύναμη του οδηγού και το τι κάνει στην πίστα. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν τη φιλοσοφία να δίνουν στους οδηγούς το ίδιο kit και τις ίδιες ευκαιρίες, και να τους αφήνουν να κάνουν ό,τι μπορούν στην πίστα.

[Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...