Alonso: Είναι αστείο να μην ακούς θετικά σχόλια από τους φίλους σου

Σχετικά άρθρα

GP MONACO F1/2014

Παρόλο που πολλοί έχουν εκφράσει τη θετική τους γνώμη για τον Fernando Alonso, όπως πολύ πρόσφατα ο Πρόεδρος της Daimler, Dieter Zetsche, ο Ισπανός θεωρεί πως θα ήθελε να ακούει καλύτερα λόγια για τις οδηγικές του ικανότητες, κυρίως από τους ανθρώπους που είναι κοντά του.

Το να βλέπουν θετικά τη δουλειά που κάνεις και το να σέβονται όσα προσπαθείς να πετύχεις, είναι πάντα καλοδεχούμενο. Μερικές φορές είναι περίεργο να ακούς θετικά σχόλια και κομπλιμέντα από έξω και το αντίθετο από ανθρώπους που υποτίθεται πως είναι κοντά σου. Τα καλά σχόλια πάντα είναι καλό κίνητρο και το αντίθετο, από τους ανθρώπους που είναι φίλοι σου, είναι πάντα αστείο.

Παρόλο που πολλοί θεωρούν πως ο Ισπανός αναφέρεται σε ανθρώπους της Ferrari, οι δηλώσεις του αναφέρονται σε μεμονωμένα, αρνητικά σχόλια του τύπου, τα οποία θεωρούν πως ο Alonso δεν έχει την απόδοση που θα έπρεπε στην Ιταλική ομάδα. Παρότι τα θετικά σχόλια του Zetsche και οι δηλώσεις του Mario Andretti τροφοδοτούν τις φήμες, που θέλουν τον Ισπανό να φεύγει από την Ferrari, o Flavio Briatore πιστεύει πως είναι πιθανότερο η Scuderia να του δώσει ένα μονοθέσιο ικανό για νίκη, παρά να δούμε τον Alonso σε άλλη ομάδα.

cena di natale

Ο Luca di Montezemolo, φυσικά, δεν άργησε καθόλου να κάνει δηλώσεις για το πόσο σημαντικός είναι ο Ισπανός στην ομάδα του Maranello. Φύλαγε τα ρούχα σου που λένε…

Ο Fernando είναι ο καλύτερος οδηγός του κόσμου και πάντα δίνει το 200% στους αγώνες. Ξέρει πόσο τον υπολογίζω, ακόμα και εκτός πίστας. Είναι αδιανόητο το ότι υπάρχουν κάποιοι “ειδικοί” οι οποίοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό και ψάχνουν συνεχώς για διαφωνίες, οι οποίες δεν υπάρχουν.

Η αλήθεια είναι πως αυτός (ο Alonso) και ο Kimi, άλλος απίστευτος οδηγός, χρειάζονται μια ανταγωνιστική Ferrari και αυτός είναι ο σκοπός μας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά με πρώτο και καλύτερο τον Marco Mattiacci, ο οποίος ξέρει τι πρέπει να γίνει και θα κάνει πολλές αλλαγές, τόσο σε τεχνικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, για να παίρνονται ταχύτερα οι αποφάσεις. Αυτό θέλω και το ίδιο θέλουν και οι οδηγοί μας και οι οπαδοί μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιό.

GP MONACO F1/2014

Όσον αφορά το GP του Μονακό, ο Alonso θεωρεί πως η Scuderia έχει δυνατότητες για να φύγει από το πριγκιπάτο με αρκετούς βαθμούς, αρκεί να βρει τη σωστή πρόσφυση που χρειάζεται.

Παρόλο που δεν είχαμε την καλύτερη πρόσφυση τα τελευταία χρόνια, καταφέραμε να πάμε καλά στο Μονακό, έχοντας και κάποιους τερματισμούς στο βάθρο. Ελπίζουμε αυτό το σαββατοκύριακο να μπορέσουμε να είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί για να είμαστε μπροστά και να πάρουμε μερικούς καλούς βαθμούς.

Η πρόσφυση θα είναι ερωτηματικό για όλους, αυτό το τριήμερο. Τα μονοθέσια μέχρι στιγμής φέτος, ήταν αρκετά δύσκολα στην οδήγηση και τώρα είμαστε σε μια πολύ ιδιαίτερη πίστα με αρκετά επικίνδυνα σημεία.

Η πίστα του Μονακό είναι σίγουρα λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες και έτσι τα αποτελέσματα μπορούν να είναι λίγο διαφορετικά, αλλά οι Mercedes είναι ακόμα τα φαβορί. Ακόμα και αν το μονοθέσιο παίζει μικρότερο ρόλο, από ότι σε άλλες πίστες, το αυτοκίνητο παίζει πάντα τον μεγαλύτερο ρόλο. Είμαστε όμως σίγουρα σε μια πίστα που μπορεί να προσφέρει δράση.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...