Δύο βαθμοί που μπορεί να αξίζουν 22 εκατομύρια ευρώ

Σχετικά άρθρα

Marussia F1 Monaco

Ο Jules Bianchi έκανε έναν φοβερό αγώνα στο GP του Μονακό, καταφέρνοντας να τερματίσει στην ένατη θέση. Αυτοί οι 2 βαθμοί που πήρε η Ρωσική ομάδα, θα αποδειχθούν σίγουρα πολύ σημαντικοί μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Από τις 11 ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα Formula 1, οι δέκα πρώτες θα λάβουν χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Πόσα είναι αυτά τα χρήματα; Πολλά και μάλιστα πολύ αναγκαία για τις μικρότερες ομάδες της F1. Αν το πρωτάθλημα τελειώσει ως έχει, με τη Marussia στην 9η θέση του πρωταθλήματος, ο Bianchi θα έχει προσφέρει στην ομάδα του έσοδα 37 εκατ. ευρώ. Αντιθέτως, αν καταφέρει η Sauber και περάσει την Marussia στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, τότε η Ρωσική ομάδα θα πάρει 22 εκατ. ευρώ.

21ST WROOOM PRESS MEETING

Η επιτυχία του Γάλλου στον αγώνα του Μονακό ήταν τόσο μεγάλη, που πολλοί δήλωσαν δημόσια τα συγχαρητήριά τους στον Bianchi. Ένας από αυτούς ήταν και ο Fernando Alonso, o οποίος εύχεται στον 24-χρονο μια επιτυχημένη καριέρα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό:

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Ο Jules δεν είναι μόνο απόφοιτος της ακαδημίας (οδηγών) της Ferrari, αλλά και φίλος. Έχουμε περάσει αρκετό χρόνο μαζί στο Maranello. Παίζουμε ποδόσφαιρο, κάνουμε ποδηλασία και ταξιδεύουμε μαζί σε κάποιους αγώνες.

Αισθάνομαι περήφανος και χαίρομαι πολύ για όσα θα γίνουν στη καριέρα του, λόγω αυτού του αποτελέσματος. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει μια καλή σταδιοδρομία και ελπίζω του χρόνου να είναι σε ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο, έτσι ώστε να αναδείξει ακόμα περισσότερο το ταλέντο του.

Marussia F1 Monaco 2

Ο μάνατζερ του Bianchi, Nicolas Todt (όχι δεν είναι απλή συνωνυμία), θεωρεί την επιτυχία του πελάτη του στο Μονακό ισάξια με νίκη.

Αν σκεφτεί κανείς ότι ήρθε (η επιτυχία) σε μια πίστα όπου μετράει περισσότερο ο οδηγός από το μονοθέσιο, τότε είναι σαν να κέρδισε. Νομίζω πως η βελτίωσή του είναι δεδομένη. Μετά από μια δύσκολη αρχή (στο πρωτάθλημα) με τεχνικά προβλήματα και ατυχίες, διάλεξε επιτέλους την κατάλληλη πίστα.

Έχει φοβερή θέληση και κατά τη γνώμη μου είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς της γενιάς του. Θα ήταν κρίμα να μην τα καταφέρω. Όχι να τον κάνω σταρ, αλλά να τοποθετήσω το όνομά του δίπλα στα μεγάλα ονόματα.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...