Το Λιμενικό Σώμα παρέλαβε τα πρώτα περιπολικά Nissan Qashqai 1.6 dCi 4X4

Σχετικά άρθρα

Greek Nissan Qashqai 1.6 dCi 4X4 (2)

Στην άμεση ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος με εξήντα πέντε (65) περιπολικά οχήματα της νέας γενιάς του Qashqai, προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, την ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan, την Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής, με την συγκεκριμένη αγορά των εξήντα πέντε (65) περιπολικών Qashqai να συγχρηματοδοτείται κατά 95% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων και κατά 5% από εθνικούς πόρους.

Στην τελετή παραλαβής των πρώτων, εκ των συνολικά 65 οχημάτων, παρέστη σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, καθώς και η ανώτατη ηγεσία του Λιμενικού Σώματος. Από την πλευρά της Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, παρέστη ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κος Τάκης Θεοχαράκης.

Τα συγκεκριμένα οχήματα είναι εξοπλισμένα με τον πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων dCi, διαθέτουν τετρακίνηση και αναμένεται να συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό, στην ανανέωση του στόλου των χερσαίων μέσων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και κατ΄ επέκταση στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας του.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Τελετή παραλαβής από τo Λιμενικό Σώμα, των πρώτων νέων περιπολικών Nissan QASHQAI 1.6 dCi 4X4.

Στην άμεση ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος με εξήντα πέντε (65) περιπολικά οχήματα της νέας γενιάς του μοντέλου QASHQAI, προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής.

Η συγκεκριμένη αγορά των εξήντα πέντε (65) περιπολικών QASHQAI, συγχρηματοδοτείται κατά 95% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων και κατά 5% από εθνικούς πόρους.

Στην τελετή παραλαβής των πρώτων, εκ των συνολικά 65 οχημάτων, παρέστη σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, καθώς και η ανώτατη ηγεσία του Λιμενικού Σώματος. Από την πλευρά της Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, παρέστη ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κος Τάκης Θεοχαράκης.

Τα συγκεκριμένα οχήματα που με την κορυφαία ποιότητα και τις δυνατότητές τους, κέρδισαν την απόλυτη εμπιστοσύνη του Λιμενικού Σώματος, είναι εξοπλισμένα με τον κορυφαίο πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων dCi, διαθέτουν τετρακίνηση και αναμένεται να συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό, στην ανανέωση του στόλου των χερσαίων μέσων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και κατ΄ επέκταση στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας του.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...