Κανονικά στην pole ο Rosberg, ύστερα από απόφαση των αγωνοδικών

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Τίποτα δεν αλλάζει στο αυριανό grid, μετά από απόφαση των αγωνοδικών για το περιστατικό στο τέλος τού Q3 των κατατακτήριων, όπου ο Nico Rosberg πάρκαρε τη Mercedes W05 εκτός πίστας στην Mirabaeu, κάτι που ολοκλήρωσε ουσιαστικά τη διαδικασία και έβαλε φρένο στην προσπάθεια τού Lewis Hamilton για την pole position.

Οι αγωνοδίκες εξέτασαν σχολαστικά όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους από τα video και τα δεδομένα από την ομάδα και τη FIA, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να κατηγορηθεί ο Rosberg. Έτσι, ο 28χρονος παραμένει κανονικά στην pole position, την πιο σημαντική στο πρωτάθλημα, λόγω ιδιαιτερότητας της πίστας, ελπίζοντας να καταφέρει να πάρει τη νίκη, περνώντας και πάλι στην πρώτη θέση τής βαθμολογίας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η μάχη με τον Hamilton, ο οποίος σίγουρα θα προσπαθήσει να κερδίσει τον team-mate του και φυσικά να διατηρήσει την πρωτοπορία στη βαθμολογία.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...