Μπορώ να κερδίσω τον Hamilton, λέει ο Rosberg

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Στη φετινή Formula 1, το ενδιαφέρον για τη νίκη συγκεντρώνεται γύρω από οδηγούς, όχι από ομάδες, μιας και οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg μοιράζονται το καλύτερο φετινό μονοθέσιο, τη Mercedes W05. Οι κόντρα μεταξύ των δύο φουντώνει όλο και περισσότερο με το πέρασμα των αγώνων, ειδικά μετά το Ισπανικό Grand Prix, όταν ο Rosberg έχασε την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα των οδηγών.

Μέχρι στιγμής, ο Hamilton δείχνει να έχει το πάνω χέρι και να είναι πιο γρήγορος από τον Γερμανό, όμως ο Nico ισχυρίζεται πως μπορεί να κερδίσει τον Πρωταθλητή τού 2008.

Ξέρω πού μπορώ να τον κερδίσω. Τα πάντα είναι ίδια με πριν, κάτι που το κάνει πιο εύκολο για ‘μένα. Σχεδόν κάθε μέρα, βλέπω κάτι που δεν το έβλεπα πριν. Τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τού Lewis δεν έχουν αλλάξει. Είναι απίστευτα γρήγορος στην πίστα, αλλά μπορώ να το κάνω αν δεν τα κάνει όλα σωστά.

Hamilton-Rosberg

Δεν έχω χάσει καθόλου την εμπιστοσύνη μου, επειδή ξέρω πόσο γρήγορος ήμουν στους τελευταίους 3 αγώνες. Κι επίσης, το πρωτάθλημα έχει σχέση με τη σταθερότητα και είμαι ο μόνος που έχω τερματίσει στο βάθρο σε όλους τους αγώνες. Δεν πρόκειται να του πω: “κοίτα, Lewis, αυτός είναι το καλύτερος τρόπος να το κάνουμε”. Στη Βαρκελώνη, βρήκα τον καλύτερο τρόπο να δημιουργήσω διαφορά, τα δεδομένα ήταν διαθέσιμα κι έπρεπε να προσπαθήσει να βρει τον εαυτό του.

Η μάχη θα είναι σίγουρα κλειστή και στο Μονακό. Οι ελεύθερες δοκιμές τής Πέμπτης δεν μας έδωσαν κάποια καθαρή εικόνα για το ποιος έχει το προβάδισμα και όλα είναι σχετικά για σήμερα: τα μονοθέσια θα είναι αλλαγμένα, με τους οδηγούς να προσπαθούν να πάρουν την καλύτερη αίσθηση, για να μπορούν να πιέσουν όσο μπορούν. Το πρώτο βήμα για τον αγώνα θα γίνει στις κατατακτήριες, που είναι ζωτικής σημασίας για την Κυριακή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...