Πρόβλημα με το ERS είχε ο Vettel

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Monaco - Practice

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα τού Sebastian Vettel στις σημερινές κατατακτήριες. Ο Πρωταθλητής θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 4η θέση τού grid, δίπλα από τον Daniel Ricciardo, όμως θα μπορούσε να είχε κερδίσει ακόμα μία θέση αν δεν αντιμετώπιζε το πρόβλημα με το σύστημα ανάκτησης ενέργειας, στο γνωστό ERS, στο πρώτο μέρος των κατατακτήριων.

Αυτό τον ανάγκασε να επιλέξει διαφορετικές ρυθμίσεις, για να περιορίσει τις απώλειες, ενώ το πρόβλημα θα έχει λυθεί αύριο στον αγώνα, εκεί που ο Γερμανός δε σκοπεύει να τερματίσει για 4η συνεχόμενη φορά πίσω από τον team-mate του.

Είχα κάποια πρόβλημα στις κατατακτήριες σήμερα. Κάποια στιγμή στο Q1, χάσαμε το ERS, έτσι βασικά δεν είχαμε ηλεκτρική ενέργεια και δεν μπορούσαμε να την επαναφέρουμε. Τελικά, έτρεξα με διαφορετική ρύθμιση, κάτι που ήταν εντάξει, αλλά σίγουρα δεν ήταν τόσο καλό όσο θα θέλαμε. Ήταν η πρώτη φορά που έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτά συμβαίνουν. Δοκιμάσαμε διαφορετικές ρυθμίσεις, αλλά πρέπει να συμβιβαστείς.

Ο χρόνος μου ήταν εντάξει, αλλά δεν μπόρεσα να βελτιώσω στον δεύτερο ταχύτερό μου γύρο στο Q3, λόγω τής κίτρινης σημαίας. Πίστευα ότι θα δυσκολεύαμε τη Mercedes σήμερα, αλλά δυσκολευτήκαμε σε μερικά πράγματα και η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη, όμως είναι καλό να είσαι στη δεύτερη σειρά τής εκκίνησης.

[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα