Massa: Το Μονακό ήταν ευκολότερο από ότι πίστευα

Σχετικά άρθρα

Massa

Ο Felipe Massa πίστευε πως ο αγώνας στο Πριγκιπάτο θα ήταν ο δυσκολότερος αγώνας της χρονιάς. Τώρα που πέρασε όμως, ο Βραζιλιάνος θεωρεί πως η ροπή των μονοθεσίων δεν θα έπρεπε να τον είχε τρομάξει.

Περίμενα το Μονακό να είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι ήταν. Πήγε καλύτερα απ’ ότι το περίμενα. Δεν είδαμε οδηγούς να φεύγουν μόνοι τους, ούτε λάθη. Νόμιζα πως θα ήταν πολύ δύσκολα, με όλη αυτή τη ροπή, αλλά τελικά δεν υπήρχε πρόβλημα.

Μιλώντας για την τεταμένη κατάσταση ανάμεσα στους δύο πιλότους της Mercedes, o Massa τόνισε την ανάγκη του Lewis Hamilton για απόλυτη ψυχολογική ηρεμία. Διαφορετικά, ο Βρετανός κάνει λάθη.

Πρέπει να είναι σε τέλεια ψυχολογία, αλλιώς υπάρχει η πιθανότητα να κάνει λάθη. Έχασε το 2007 επειδή του έφυγε το μονοθέσιο σε Κίνα και Βραζιλία. Ήταν δικά του λάθη.

Αν ο Rosberg το έκανε επίτηδες (την κίτρινη σημαία στις κατατακτήριες), τότε αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το διανοηθώ. Αλλά σίγουρα είναι κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει την ψυχολογική κατάσταση του Hamilton. Μπορεί να είναι θετικό για τον Rosberg.

Jenson Button.

Αντιθέτως, ο Jenson Button πιστεύει πως ο Hamilton μπορεί να βγει νικητής από την κατάσταση με τον team-mate του. Μετά τον αγώνα του Μονακό, ο Βρετανός δήλωσε:

Αν είναι αρκετά δυνατός ο Lewis για να επανέλθει; Πιστεύω πως είναι. Ο επόμενος αγώνας είναι σε μια πίστα που την λατρεύει, θα δείτε έναν πιο αποφασισμένο Lewis.

Θυμάμαι πως όταν υπήρχε κάποιο θέμα μεταξύ μας ή μεταξύ της ομάδας και του Lewis, τότε θα είχε έναν πολύ κακό αγώνα και θα ήταν πολύ συναισθηματικός. Μετά όμως, στον επόμενο αγώνα, θα με διέλυε. Θα επέστρεφε δυνατότερος από ποτέ. Δεν θα καταφέρουν να μπουν στο μυαλό του.

Εκτός από τους ανθρώπους της Mercedes, δηλώσεις επί του θέματος έχουν κάνει και οι Eric Boullier και Fernando Alonso. Φαίνεται πως όλοι προσπαθούν να παίξουν τον ρόλο τους στην συγκεκριμένη υπόθεση, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, αν και οι συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων επί του θέματος, δεν βοηθούν στην γρήγορη επίλυσή του.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...