To Audi RS3 Sedan θα βασίζεται στο A3 clubsport quattro concept και θα παράγει τουλάχιστον 408 άλογα

Σχετικά άρθρα

Audi A3 clubsport quattro concept

Στο Worthersee η Audi παρουσιάζει το A3 clubsport quattro concept των 525 ίππων, με το πρωτότυπο, σύμφωνα με τον Matthew Dale, product planner της Audi Αυστραλίας, να δηλώνει στο Motoring, πως μας δείχνει το πως θα μοιάζει το RS3 το οποίο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε hatchback όσο και σε sedan έκδοση.

Ο Dale δήλωσε πως σαφώς και το RS3 δεν θα παράγει 525 άλογα με 600 Nm ροπής, αλλά ένα νούμερο τουλάχιστον 408 ίππων (300 kW) είναι εφικτό. Δεν ξεκαθάρισε αν θα φορά τον πεντακύλινδρο 2,5-λιτρο TFSI, αλλά η λογική λέει πως αυτός θα βρίσκεται κάτω από το καπό του RS3, και όχι ο νέος δίλιτρος κινητήρας του Golf R 400 Concept. Θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο S tronic κιβώτιο τεχνολογίας διπλού συμπλέκτη, που θα στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Audi A3 clubsport quattro concept

H δυνατότερη έκδοση του A3 θα διαθέτει νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, μεγάλες ζάντες, μεγάλα φρένα με “πεταλούδες” μπροστά δισκόφρενα, διπλές οβάλ απολήξεις εξατμίσεων, φαρδύτερα μετατρόχια, πιο σκληρή και χαμηλή ανάρτηση και νέο πίσω προφυλακτήρα.

Τα 0-100 χλμ/ώρα αναμένεται να τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα και θα παρουσιαστεί είτε στην έκθεση του Παρισιού τον προσεχή Οκτώβριο, είτε πέντε μήνες μετά, στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2015.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...