To Oullim Spirra ήρθε στην Ευρώπη με ηλεκτρικό κινητήρα και τιμή τα 200.000 ευρώ

Σχετικά άρθρα

2014 Spirra (Euro-spec, electric version)

H Oullim Motors είχε παρουσιάσει το μακρινό 2010, το Spirra, με τους Νοτιοκορεάτες να φέρνουν το αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Διαθέσιμο σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, το χειροποίητο ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα είναι τετρακίνητο στην Ευρώπη και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό το πόσα άλογα θα αποδίδουν οι ηλεκτροκινητήρες του.

Ο σχεδιασμός του θα αλλάξει ελαφρώς, με το μοντέλο να παρουσιάζεται επίσημα στην Ευρώπη, στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2015, έχοντας τιμή εκκίνησης -συγκρατήσου- τις 200.000 ευρώ.

Όλα καλά για τους Νοτιοκορεάτες, αλλά είναι δυνατόν να θέλουν να κάνουν πωλήσεις, κοστολογώντας το μοντέλο τους με 200.000 ευρώ αρχική τιμή; Γιατί κάποιος να προτιμήσει αυτό και όχι ένα BMW i8 για παράδειγμα, δεν μπορώ να το καταλάβω… Κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν οι Κορεάτες από εμένα.

ΠηγήTelegraaf.nl

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...