Bianchi: Θέλω να δείξω στη Ferrari ότι μπορώ να διαδεχθώ τον Raikkonen

Σχετικά άρθρα

TEST GRAN BRETAGNA F1/2014

Τη μεγάλη στροφή στην καριέρα του θέλει να κάνει ο Jules Bianchi, οδηγώντας για μία μεγάλη ομάδα τής Formula 1. Και ποια καλύτερη γι’ αυτόν από τη Ferrari, της οποίας είναι μέλος των ακαδημιών της, τρέχοντας παράλληλα για λογαριασμό τής Marussia. Ο 24χρονος ήταν αυτός που πήρε τους μοναδικούς βαθμούς για τη ρωσική ομάδα, στο Μονακό, ενώ αντικατέστησε τον Kimi Raikkonen στις δοκιμές τού Silverstone, όπου και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο, στη δεύτερη ημέρα.

Το συμβόλαιο του Raikkonen λήγει το 2015 και ο Φινλανδός μάς έχει πει πως δε θα προβεί σε κάποια ανανέωση, έτσι η ομάδα τού Maranello πρέπει ν’ αναζητήσει τον διάδοχό του, μιας και ο Fernando Alonso έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2016, αν και δε θα πρέπει ν’ αποκλείσουμε ρήξη του Ισπανού με τη Scuderia. Όπως και να ‘χει, ο Γάλλος θέλει να δείξει στους Ιταλούς ότι είναι ικανός να γίνει επίσημος οδηγός για μία ομάδα σαν τη Ferrari.

Προφανώς, με τη σκέψη ότι είμαι μέρος των ακαδημιών, νομίζω ότι είναι ο στόχος. Πρέπει να τους δείξω ότι είμαι έτοιμος για κάθε περίπτωση και μετά θα το δουν. Αυτή τη στιγμή, ξέρω ότι είναι το σχέδιο για τα επόμενα χρόνια, επειδή έχουν πλάνο για τους οδηγούς. Έτσι, απλά περιμένω και μένω συγκεντρωμένος σε αυτό που έχω να κάνω με τη Marussia τώρα, προσπαθώντας για καλά αποτελέσματα.

Θεωρώ ότι έχουμε δείξει πώς, όταν έχουμε την ευκαιρία, μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά με τη Marussia, οπότε είναι πραγματικά σημαντικό να συνεχίσω να το κάνω αυτό και μετά, αν κάποια μέρα με θέλουν, θα είμαι έτοιμος.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...