Επίσημο σκίτσο της νέας Skoda Fabia

Σχετικά άρθρα

New_SKODA_Fabia_sketch

Η Skoda έδωσε το πρώτο σκίτσο της νέας γενιάς της Fabia η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Παρισιού. Οι Τσέχοι αναφέρουν πως η σχεδίασή της αντλεί στοιχεία από το VisionC Concept, έχοντας αρμονικές γραμμές, μεγαλύτερο πλάτος, μικρότερη απόσταση από το έδαφος κατά 3 εκαστοστά, έχοντας εργονομικό εσωτερικό με πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης

Κάτω από το καπό, θα βρίσκονται οι γνωστοί τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι TSI και TDI που συναντάμε στο ανανεωμένο VW Polo, χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνεται στις εκδόσεις η γρήγορη, RS. Αντ’αυτού, η Skoda θα περάσει στην αγορά αρκετές Monte Carlo εκδόσεις, οι οποίοι παρότι θα διαθέτουν τους ίδιους κινητήρες με τις κανονικές εκδόσεις, θα διαθέτουν πιο σπορ εμφάνιση, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.

Αρχικά η νέα Fabia θα είναι διαθέσιμη ως hatchback και wagon, αλλά αργότερα οι φήμες θέλουν να επιστρέφει και η sedan έκδοση. Οι πωλήσεις της νέας γενιάς της Fabia αναμένεται να ξεκινήσουν είτε στα τέλη του 2014, είτε στις αρχές του 2015.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Νέα ŠKODA Fabia – φαβορί από κούνια!

›Η επιβλητική σχεδίαση της νέας ŠKODA Fabia υιοθετεί δυναμικά στοιχεία από το πρωτότυπο ŠKODA Vision C.

› Με αρμονικές γραμμές, εντυπωσιακά φαρδύτερο αμάξωμα και μικρότερη απόσταση από το έδαφος

› Νέα σχεδίαση στο απόλυτα εργονομικό εσωτερικό με πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2014 – Δυναμική, αρμονική, μοντέρνα. Τρεις λέξεις που περιγράφουν εύστοχα την σχεδίαση της νέας ŠKODAFabia. Στο πρώτο επίσημο σκίτσο, με την πρώτη ματιά γίνεται αντιληπτή η πρόθεση του σχεδιαστικού τμήματος να διατηρηθούν τα αυθεντικά γονίδια Fabia τα οποία συγχωνεύονται για πρώτη φορά με στοιχεία από το πρωτότυπο ŠKODAVisionC.

Σημαντική ήταν η συμβολή του αγωνιστικού τμήματος της ŠKODA το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης ώστε να προστεθούν οι τελευταίες σχεδιαστικές πινελιές. Οι πιο καθαρές γραμμές συνδυάζονται άψογα με την σύγχρονη άποψη της ŠKODA συνθέτοντας ένα ισορροπημένο σύνολο. Στο δυναμικό παρουσιαστικό συμβάλλουν τα εννέα εκατοστά που έχουν προστεθεί στο πλάτος, ενώ το αμάξωμα βρίσκεται τρία εκατοστά χαμηλότερα στο έδαφος προσδίδοντας ένα ιδιαίτερα κόμπακτ στιλ. Επιπρόσθετα, η νέα ŠKODAFabia διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο εσωτερικό που προσφέρει πλήθος εξατομικευμένων λύσεων.

Η νέα γενιά Fabia θα αποτελέσει ένα ακόμη μοντέλο στην πληρέστερη γκάμα στην ιστορία της ŠKODA. Η επίσημη πρεμιέρα για το κοινό έχει προγραμματισθεί αρχές Οκτωβρίου, στο φετινό σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι.

[/learn_more]

ΠηγήSkoda

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr