343978827-136161972014

Η μια περισσότερη νίκη που έχει μέχρι στιγμής από τον teammate του, δεν είναι αρκετή για το Lewis Hamilton ώστε να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Μπορεί ο ίδιος να έχει κάνει κάποια λάθη στις κατατακτήριες, όμως τα μηχανικά προβλήματα του έχουν στερήσει πολύτιμους βαθμούς, που τον φέρνουν 14 πίσω από το Rosberg. Ο Βρετανός τονίζει, πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο συγκέντρωσης και πως δεν μπορεί να δουλέψει παραπάνω.

Κάνω απολύτως τα πάντα για να βρεθώ επί ίσοις όροις με το Nico στη μάχη του τίτλου. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ περισσότερο ή να εργαστώ σκληρότερα από ό,τι κάνω τώρα. Αυτό το πρωτάθλημα αποδεικνύεται μια μεγάλη πρόκληση για μένα, αλλά αυτό είναι που μου αρέσει και δεν θα επέλεγα κανέναν άλλο τρόπο.

Οι πιλότοι της Mercedes θα παλεύουν μέχρι τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για τον πολυπόθητο τίτλο και έως τώρα, μας δείχνουν πως δουλεύουν σωστά υπό καθεστώς πίεσης. Την ερχόμενη Κυριακή έχουμε το Ουγγρικό Grand Prix, όπου ο Hamilton έχει κερδίσει 4 φόρες στην καριέρα του. Φυσικά, ο Lewis δεν αποκαλύπτει τα μυστικά του για το Hungagoring, μια πίστα όπου απολαμβάνει να οδηγεί.

Πραγματικά δεν έχω κάποιο μυστικό, απλά είμαι τυχερός στους αγώνες και είναι μια πίστα που μου αρέσει πολύ. Είναι μια πίστα που πραγματικά μπορείς να επιτεθείς, πράγμα που δουλεύει καλά για έναν επιθετικό οδηγό όπως είμαι εγώ, οπότε ίσως να ταιριάζει καλύτερα στο οδηγικό μου στυλ, σε σχέση με άλλους οδηγούς.

Πάντοτε είχα εκεί εξαιρετική υποστήριξη από τους οπαδούς και ανυπομονώ για τον αγώνα.

[Photo Copyrights: Mercedes AMG F1 Team]