Δημοπρατείται για 12 εκατ. δολάρια μια McLaren F1

Σχετικά άρθρα

mclaren-f1-slider1

Στο φετινό Pebble Beach, που θα γίνει στις 16-17 Αυγούστου, θα δημοπρατηθεί αυτή η άσπρη McLaren F1, με εκτιμώμενη τιμή πώλησης τα 12 με 14 εκατ. δολάρια.

Το αυτοκίνητο με αριθμό πλαισίου #31, με τους τρεις ιδιοκτήτες του να το έχουν κυκλοφορήσει για μόλις 1.607 χλμ. Είναι βαμμένο σε λευκό Marlboro White χρώμα, όντας η μοναδική F1 με αυτό το χρώμα.

113-680x427

Σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Gooding & Company, το αυτοκίνητο πωλήθηκε αρχικά στον Γιαπωνέζο συλλέκτη Shin Okamoto το 1995. Το 2008 το αυτοκίνητο εστάλη στα κεντρικά της McLaren για έλεγχο και service. Μετά από 15 χρόνια κατοχής ο Okamoto το πούλησε σε μια αμερικάνικη ιδιωτική συλλογή, ενώ πρόσφατα το αγόρασε ένας άλλος fan της βρετανικής εταιρίας, ο οποίος της τοποθέτησε νέες μαύρες εργοστασιακές ζάντες.

211

Πλέον αναζητεί τον τέταρτο ιδιοκτήτη της, με το αυτοκίνητο να έρχεται μαζί με το αυθεντικό manual, το σετ εργαλείων από τιτάνιο και τις ανάλογες αποσκευές.

49103

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...