Επίσημο: Αντικαταστάτης της Bugatti Veyron στα τέλη του 2015, αρχές του 2016

Σχετικά άρθρα

bugatti veyron 2

Η Bugatti επιβεβαίωσε τις φήμες πως θα βγάλει στην αγορά στα τέλη του 2015/αρχές του 2016, το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει την Veyron. Το νέο μοντέλο, σύμφωνα με την Bugatti θα είναι κάτι περισσότερο από απλά ο αντικαταστάτης της Veyron, όπως δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού του VW Group Walter de Silva. Συγκεκριμένα είπε:

Θα είναι ένα έργο τέχνης. Με αυτό η Bugatti θα θέσει μια μεγάλη προσπάθεια στον τομέα της τεχνολογίας, ώστε να δημιουργήσει ένα προϊόν που θα επαναπροσδιορίσει τα σημεία αναφοράς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την Veyron θα χρησιμοποιεί ένα υβριδικό powertrain που θα συνδυάζει τον 16-κύλινδρο κινητήρα και ένα ηλεκτρικό σύστημα, που θα αποδίδει 1.500 άλογα. Λέγεται μάλιστα πως ένας εκ των στόχων, είναι να ξεπεράσει τα 431km/h που είχε πετύχει η Veyron SuperSport και αν είναι δυνατό, να πάρει το ρεκόρ και από το Hennessey Venom GT. Φυσικά η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη (μάλλον στα 450 κομμάτια) ενώ η τιμή του, αναμένεται να προκαλεί ίλιγγο σε όποιον δεν ανήκει σε κάποια λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Τέλος, ο de Silva έκλεισε την όποια πιθανότητα να δούμε στην αγορά μια έκδοση παραγωγής της Calibier Concept, μιας και το διοικητικό συμβούλιο του VW Group, αποφάσισε πως ένα τέτοιο μοντέλο θα μπερδέψει τους πελάτες.

ΠηγήTopGear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα