Η Nissan ετοιμάζει Nismo εκδόσεις σε όλα τα μοντέλα της και νέο 2,0-λιτρο turbodiesel κινητήρα

Σχετικά άρθρα

New Nismo HQ (1)
Η Nissan θέλει να προσφέρει Nismo εκδόσεις σε όλα τα μοντέλα της. Σύμφωνα με άνθρωπο μέσα στην εταιρία, σειρά να φορέσουν τα λογότυπα της Nismo έχουν τα Pulsar και Qashqai, τα οποία μηχανικά θα εξοπλίζονται με έναν 1.800αρη τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 268 ίππων.

Οι Ιάπωνες παράλληλα, σε συνεργασία με την Renault, ετοιμάζουν έναν νέο τετρακύλινδρο 2,0-λιτρο turbodiesel κινητήρα, ο οποίος θα παράγει 186 άλογα και αναμένεται να τοποθετηθεί αρχικά στις τετρακίνητες εκδόσεις των Qashqai και X-Trail.

Τέλος, έγινε γνωστό πως η Nissan αντιμετωπίζει μερικά μικρά προβλήματα με το Xtronic κιβώτιο ταχυτήτων και με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Connect, μειώνοντας έτσι τον ρυθμό παραγωγής νέων αυτοκινήτων στο εργοστάσιο Sunderland της Αγγλίας από 2.000 μονάδες σε περίπου 1.600 αυτοκίνητα ανά ημέρα. Αυτή η καθυστέρηση, αυξάνει σημαντικά τον χρόνο παράδοσης ενός X-Trail, που εξοπλίζεται με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic και αρκετό εξοπλισμό, ο οποίος μπορεί να φτάσει από τους έξι έως τους εννέα μήνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...