Το crossover της Alfa Romeo στην αγορά το 2016 με έως και 500 άλογα

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo Kamal crossover concept

To 2016 η Alfa Romeo θα βγάλει στην αγορά το crossover μοντέλο της. Το αυτοκίνητο φημολογείται πως θα ονομαστεί Giulietta Cross, θα έχει παρόμοιο μέγεθος με τα BMW X3Ford KugaMercedes-Benz GLKRenault Koleos και Volkswagen Tiguan και θα εξοπλίζεται με τετρακύλινδα και εξακύλινδρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου με την κορυφαία έκδοση με πετρελαιοκινητήρα να παράγει 350 άλογα, ενώ η αντίστοιχη με κινητήρα βενζίνης θα αποδίδει 500 άλογα, με τον κινητήρα να προέρχεται από τη Ferrari.

H Giulietta Cross, ή όπως αλλιώς ονομαστεί θα βασίζεται σε κάποιο μοντέλο της Jeep, με πιο πιθανό το τελευταίο Cherokee. Θα έχει μήκος κοντά στα 4,4 μέτρα και πλάτος 1,8 μέτρα, παρόμοιες διαστάσεις με το Volkswagen Tiguan.

Το αυτοκίνητο θα έχει μόνιμη τετρακίνηση με 40% να στέλνει την κίνηση μπροστά και 60% πίσω, ενώ ανάλογα με τις συνθήκες πρόσφυσης, το ποσοστό αυτό θα μεταβάλλεται.

Λίγο μετά, οι Ιταλοί θα παρουσιάσουν ακόμη ένα, μεγαλύτερο SUV, όπως προκύπτει από το 5ετές πλάνο της Alfa Romeo. Η Alfa Romeo ευελπιστεί ότι με τα οκτώ νέα μοντέλα που ετοιμάζει, θα καταφέρει να πουλά 400.000 αυτοκίνητα ετησίως μέχρι το τέλος του 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...