Χαράτσι σε όσους εγκατέστησαν υγραέριο στο αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

dacia-sandero-14-lpg_1 2

Χαράτσι 75 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν όσοι οδηγοί εγκατέστησαν στο αυτοκίνητό τους σύστημα υγραεριοκίνησης.

Η συγκεκριμένη επιβάρυνση θα αφορά όσους δηλώσουν από εδώ και πέρα την εγκατάσταση υγραεριοκίνησης στις κατά τόπους διευθύνσεις συγκοινωνίων, ενώ μέχρι σήμερα η διαδικασία ήταν δωρεάν.

Το υπουργείο υποδομών αποφάσισε να βάλει το χαράτσι στο τέλος αδείας και με εγκύκλιό του στις 25 Ιουνίου ζήτησε από όλες τις περιφέρειες να το εισπράττουν. Όπως δήλωσε πηγή από την διεύθυνση συγκοινωνίας, η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας με την δημοσίευση της εγκυκλίου στην Διαύγεια απήυθυνε ερώτημα προς το υπουργείο υποδομών.

«Για τον λόγο αυτό ήμασταν η μόνη περιφέρεια που δεν εισέπραττε τα 75 ευρώ, σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες. Με το ερώτημά μας στο υπουργείο υποστηρίζαμε ότι η υγραεριοκίνηση δεν αλλάζει τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, συνεπώς δεν πρέπει να υπάρχει οικονομική επιβάρυνση. Το υπουργείο, όμως, μας απάντησε ότι πρέπει να εισπράτουμε κανονικά το τέλος των 75 ευρώ».

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...