Ο Lowe πιστεύει ότι έχει πάει τη Mercedes σε νέο επίπεδο

Σχετικά άρθρα

Paddy Lowe

Μία από τις μεγαλύτερες προσθήκες στο τεχνικό τμήμα τής Mercedes AMG έγινε στις 3 Ιουνίου τής περασμένης σεζόν, όταν η γερμανική ομάδα ενέταξε στο στρατόπεδό της τον τέως Τεχνικό Διευθυντή τής McLaren, Paddy Lowe. Ο Lowe έχει επίσημα τον τίτλο του “Εκτελεστικού Διευθυντή (Τεχνικός)”, με τον Bob Bell να ονομάζεται μέχρι και φέτος “Τεχνικός Διευθυντής”. Στην ουσία ο Lowe είναι ο επί κεφαλής στο τεχνικό τμήμα, ενώ είναι γνωστό ότι ο Bell θ’ αποτελέσει παρελθόν από τα τέλη Νοεμβρίου.

Ο Βρετανός, λοιπόν, θεωρεί ότι οι υπηρεσίες του στο Brackley έχουν ανεβάσει τη Mercedes σ’ ένα νέο επίπεδο και φυσικά παραδέχεται τη σημαντική συμβολή τού Ross Brawn στη σημερινή κορυφαία ανταγωνιστικότητα.

Η ομάδα ήταν στην αφάνεια πάνω για περισσότερα δύο με τρία χρόνια, και μόλις πέρυσι ξεκίνησε να κερδίσει αγώνες και να παίρνει pole positions πιο τακτικά. Τα εύσημα στον Ross, ήταν μέρος αυτής της διαδικασίας. Νομίζω ότι ήρθα και το πήγα αυτό στο επόμενο επίπεδο.

Δεν είναι τόσο η αλλαγή στη θέση τού Brawn. Βλέπω κενά που δεν είχε καλύψει ο Ross και κλείνουμε αυτά τα κενά. Σπάνια κάνουμε κάτι λάθος και στρεφόμαστε μετά κατά 180 μοίρες. Είναι περισσότερο η προσθήκη σε ό,τι υπήρχε πριν.

Ο 53χρονος τονίζει το πόσο γρήγορα κυλούν τα πράγματα στη Formula 1, και φυσικά οι ομάδες θα πρέπει να προσαρμόζονται το ίδιο γρήγορα σ’ αυτές τις αλλαγές.

Ο Ross έφυγε τον Δεκέμβριο και ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα. Η Formula 1 είναι μια πολύ γρήγορη επιχείριση: δεν μπορώ να θυμηθώ τον περασμένο Δεκέμβρη. Έτσι, χωρίς καμία έλλειψη σεβασμού στον Ross, αυτό είναι παλιά ιστορία. Για ‘μένα, είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό που κάνουμε και ανυπομονούμε για τους επόμενους αγώνες.

Είναι μια φανταστική χρονιά. Είναι μια χρονιά που ρεαλιστικά δε θα μπορούσαμε να την ονειρευτούμε. Μέχρι τώρα, έχουμε πετύχει ιστορικά αποτελέσματα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε πολλές απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και πάντα η Formula 1 δουλεύει έτσι. Η Formula 1 δε συγχωρεί. Είσαι πάντα τόσο καλός όσο στον τελευταίο αγώνα. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δε θα μείνουμε πίσω.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα