Gutierrez: Η Sauber με θέλει και για το 2015

Σχετικά άρθρα

Esteban Gutierrez

Μόλις μία είναι η ομάδα με την οποία έχει συνεργαστεί ο Esteban Gutierrez στη Formula 1. Αυτή δεν είναι άλλη από την Sauber, με την οποία έχει συμβόλαιο από το 2011, όταν ήταν δοκιμαστής στην ελβετική ομάδα. Ανέλαβε χρέη επίσημου οδηγού το 2013, τελειώνοντας τη σεζόν στην 16η θέση με μόλις 6 βαθμούς, ενώ φέτος τα πράγματα είναι χειρότερα, καθώς δεν έχει ακόμα βαθμολογηθεί, με την καλύτερη θέση να είναι η 12η, στην Αυστραλία.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μεξικανός οδηγός ευελπιστεί ότι θα παραμείνει στη Sauber και το 2015, ενώ παραδέχεται ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις για ανανέωση το μέλλον του 23χρονου, όχι μόνο με την ομάδα του, μα και με άλλες ομάδες.

Έχουμε ξεκινήσει συνομιλίες με τη Sauber, έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο αξιολόγησης για να δούμε ποια κατεύθυνση θέλουμε να πάρουμε.

Στους επόμενους δύο μήνες, πρέπει να πάρουμε μια απόφαση και τώρα αξιολογούμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε. Η Sauber είναι χαρούμενη μ’ εμένα και θέλει να συνεχίσουμε.

GP Spanien 2013

Το φετινό μονοθέσιο των Ελβετών, η C33, είναι ένα πολύ κακό και βαρύ μονοθέσιο, με προβλήματα συμπεριφοράς και φανερή έλλειψη ταχύτητας στις ευθείες. Οι δύο αγώνες που ακολουθούν σε Spa και Monza σίγουρα δε βοηθάν τον Gutierrez για ένα πλασάρισμα στους βαθμούς, ωστόσο ο ίδιος πιστεύει ότι το μονοθέσιό του έχει βελτιωθεί κατά πολύ.

Είναι αλήθεια ότι έχουμε προβλήματα με το μονοθέσιο, ειδικά στις ευθείες. Έτσι, η Monza και το Spa δε θα είναι καλές για ‘μάς. Το αυτοκίνητο είναι το πιο δύσκολο στον χειρισμό, είναι ένα πολύ περίπλοκο μονοθέσιο σε διάφορες πτυχές, αλλά θεωρώ ότι έχει βελτιωθεί πολύ.

ΠηγήGPUpdate

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...