PinkZones concept, ειδικές λωρίδες κυκλοφορίας για γυναίκες

Σχετικά άρθρα

PinkZones concept (1)

Μια ασφαλιστική εταιρία από την Αγγλία, κυρίως για γυναίκες οδηγούς, οραματίστηκε τις PinkZones, ειδικές λωρίδες κυκλοφορίες αποκλειστικά για χρήση από γυναίκες. Στις renderings φωτογραφίες βλέπεις το πως σκέφτηκε την ιδέα η εταιρία. Στους πιο επικινδύνους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου, θα δημιουργηθούν ειδικές λωρίδες κυκλοφορίες αποκλειστικά για χρήση από γυναίκες οδηγούς.

PinkZones concept (2)

Τα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Μεταφορών της Μεγάλης Βρετανίας έδειξαν πως το 2012, 114.000 άνδρες ενεπλάκησαν σε ατυχήματα, με το αντίστοιχο νούμερο των γυναικών να είναι 70.470. Από τα ατυχήματα αυτά, το 53% των γυναικών τραυματίστηκαν σοβαρά, σε σύγκριση με το 38% των ανδρών. Όπως υποστηρίζει η εταιρία, οι χωριστές λωρίδες κυκλοφορίας θα αφαιρούν από τις γυναίκες το δυνητικά επικίνδυνο περιβάλλον, ενώ έχουν σχεδιαστεί ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής.

PinkZones concept (3)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...