Bottas: Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τη νίκη

Σχετικά άρθρα

Valtteri Bottas

Μετά από μία μικρή παρένθεση στην Ουγγαρία, ο Valtteri Bottas ανέβηκε και πάλι στο βάθρο, για 4η φορά φέτος, παίρνοντας όλους τους βαθμούς για την ομάδα του, μιας και ο Felipe Massa ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 13η θέση, 76 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή Daniel Ricciardo και 48 δευτερόλεπτα πίσω από τον Bottas.

Ο Φινλανδός οδηγός για ακόμα μια φορά απέσπασε τα θετικά σχόλια όλων μας, όμως ο ίδιος εξακολουθεί να θέλει την πρώτη θέση, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα τού Grove, αλλά το βασικό που θέλει είναι να μη μειωθεί η ανταγωνιστικότητα της FW36.

Η ομάδα έχει κάνει τόσο καλή δουλειά, σίγουρα είμαστε στο σωστό δρόμο: ακόμα ένα βάθρο, το τέταρτο στην καριέρα μου και το τέταρτο φέτος. Συνεχίζουμε να κυνηγάμε το υψηλότερο σκαλί, αλλά για την ώρα, γι’ αυτή τη σεζόν, αν συνεχίσουμε όπως τώρα, είναι εντάξει, επειδή το μέλλον είναι αυτό που μετράει.

Θα είναι δύσκολη η σεζόν. Σίγουρα, πρέπει να είμαστε τυχεροί για να το πετύχουμε αυτό. Η Mercedes είναι πραγματικά δυνατή και ακόμα σε μια τέτοια πίστα, η Red Bull είναι πραγματικά γρήγορη, δεν μπορούσαμε ν’ ανταγωνιστούμε τον Ricciardo, έτσι έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο.

Όσο για τον χθεσινό αγώνα, ο 24χρονος προφανώς και τον απόλαυσε, διότι έδωσε πολλές μάχες με μεγάλα ονόματα, δείχνοντας ότι δικαίως θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες θετικές φετινές εκπλήξεις.

Νομίζω ότι ήταν μια ωραία και δίκαιη μάχη (με τον Kimi Raikkonen). Πρώτα, έπρεπε να στρίψω στη στροφή 5, αλλά δεν ήμουν αρκετά κοντά για να το κάνω αυτό, έτσι έπρεπε να περιμένω μερικούς γύρους γι’ αυτό, μετά το έκανα και ήταν ωραία, καθαρή μάχη με τον Raikkonen. Πραγματικά το απόλαυσα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To Airbnb προσφέρει το Μουσείο της Ferrari για μια διανυκτέρευση για τον αγώνα της F1 στην Imola

H Airbnb ανανέωσε τις εμπειρίες που προσφέρει, προσθέτοντας τη νέα κατηγορία "Icons" που είναι εμπνευσμένη από την ποπ κουλτούρα. Η κατηγορία σε προ(σ)καλεί να βιώσεις...