Brembo και Mercedes βρήκαν το πρόβλημα στα φρένα τού Hamilton στη Γερμανία

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Σε κοινή ανακοίνωση προέβησαν οι Brembo και Mercedes AMG για το πρόβλημα στα φρένα τού Lewis Hamilton. Όχι, δεν είναι το πρόβλημα που ισχυρίζεται ότι είχε ο Βρετανός το Σάββατο, αλλά αυτό που τον οδήγησε σε ατύχημα στις κατατακτήριες της Γερμανίας.

Οι δύο πλευρές τονίζουν ότι δεν υπάρχει αστοχία υλικού και η τοποθέτηση φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης όπως λένε:

Μετά από κοινή ανάλυση για την προηγούμενη αόρατη αποτυχία τού Lewis Hamilton κατά τη διάρκεια τού Q1 στο Γερμανικό Grand Prix, η Brembo και η Mercedes AMG Petronas έχουν φτάσει σε οριστικά συμπεράσματα για τα αίτια τής αστοχίας.

Κατ’ αρχάς, και οι δύο πλευρές μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι η ποιότητα των υλικών στον δίσκο δεν ήταν ένας παράγοντας. Αντίθετα, η εκτεταμένη ανάλυση και ο πειραματισμός έδειξαν ότι η συγκεκριμένη αλληλεπίδραση μεταξύ τής δομής τού υλικού των φρένων και την τοποθέτηση στην W05 είχε σαν αποτέλεσμα την αστοχία.

Έχουμε πάρει μέτρα και τα εφαρμόζουμε ήδη τόσο στη γεωμετρία τού δίσκου όσο και στην τοποθέτηση, για να βεβαιωθούμε ότι δε θα επαναληφθεί η αστοχία. Οι εξελίξεις αυτές επιτρέπουν στην ομάδα να τρέξει με Brembo στις συνθήκες τού αγώνα.

Χάρη στη στενή συνεργασία μεταξύ των Brembo και Mercedes AMG Petronas, είμαστε σε θέση να συνεργαστούμε και ν’ αναλύσουμε αντικειμενικά, να βρούμε και να λύσουμε την αστοχία, και να παραμείνουμε προσηλωμένοι για μία στενότερη συνεργασία στο μέλλον.

Όσο για το πρόβλημα που επικαλείται ο Hamilton στο Spa, η ιταλική εταιρεία δεν αναφέρει κάτι σχετικό και ίσως να υπάρξει κάτι νεότερο στο μέλλον, αν όντως υπήρχε πρόβλημα που χρειάζεται να εξετάσει η Brembo.

ΠηγήBrembo

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα