Rosberg: Έκανα λάθος υπολογισμό και ζητάω συγγνώμη

Σχετικά άρθρα

2048_487479336-403692142013
Έχοντας περάσει περίπου μία εβδομάδα μετά τη σύγκρουση μεταξύ του Nico Rosberg και του Lewis Ηamilton στο GP του Βελγίου, έχοντας ακουστεί πολλά και από τις τρεις πλευρές, ο Γερμανός οδηγός τελικά ζήτησε συγγνώμη από τον Lewis Hamilton και την ομάδα του την Mercedes. Ο Nico Rosberg δήλωσε σχετικά:

Έχω ήδη εκφράσει τη λύπη μου για το περιστατικό, αλλά μετά τη συνάντησή μου με τον Toto, τον Paddy και τον Lewis σήμερα(χθες), θέλω να πάω ένα βήμα παραπέρα και να περιγράψω την σύγκρουσή μας, ως μία λάθος εκτίμηση από την πλευρά μου. Ο νούμερο ένα κανόνας για μας ως team-mates, είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να συγκρουστούμε μεταξύ μας, αλλά αυτό είναι ακριβώς που συνέβη. Για την λάθος αυτή απόφασή μου, ζητώ συγγνώμη από τον Lewis και την ομάδα. Θα ήθελα επίσης να πω συγγνώμη στους οπαδούς μας, οι οποίοι στερήθηκαν την μάχη μας για το νίκη στο Βέλγιο.

Συνεχίζοντας, ο Γερμανός πιλότος της ομάδας ανέφερε τι ακριβώς τους είπε η Mercedes, η οποία ξεκαθάρισε και στους δύο της πιλότους σε συνάντηση που έγινε εκ νέου εχθές ότι δεν θα ανεχθεί παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον.

Στον Lewis και σε εμένα, έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες σχετικά με το πώς θα ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλον. Εμείς οι οδηγοί, έχουμε ευθύνη προς την ομάδα, τους οπαδούς του αθλήματος, τους εταίρους μας και την Mercedes-Benz να έχουμε ένα καθαρό αγώνα. Παίρνουμε αυτή την ευθύνη πάντα πολύ σοβαρά.

Όσο για την συνέχεια της χρονιάς ο Rosberg δήλωσε:

Ανυπομονώ να τελειώσει η σεζόν με σκληρό, και θεμιτό ανταγωνισμό εντός και εκτός πίστας, μέχρι το τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Abu Dhabi.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To Airbnb προσφέρει το Μουσείο της Ferrari για μια διανυκτέρευση για τον αγώνα της F1 στην Imola

H Airbnb ανανέωσε τις εμπειρίες που προσφέρει, προσθέτοντας τη νέα κατηγορία "Icons" που είναι εμπνευσμένη από την ποπ κουλτούρα. Η κατηγορία σε προ(σ)καλεί να βιώσεις...