Επίσημο: Bentley Batur Convertible

Σχετικά άρθρα

Τον Αύγουστο του 2022 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Batur, το οποίο ήταν το δεύτερο μοντέλο που έφερε την υπογραφή του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής εταιρίας.

Σήμερα, το παλαιότερο coachbuilding όνομα που έχει επιζήσει αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του Batur, με το νέο ειδικό μοντέλο να γίνεται μέλος αυτής της εξαιρετικά αποκλειστικής οικογένειας που συνεχίζει τη μακρά παράδοση της Mulliner να κατασκευάζει πραγματικά μοναδικά αυτοκίνητα, προσαρμοσμένα στις επιθυμίες κάθε εξαιρετικού πελάτη της.

Η υφασμάτινη οροφή προσφέρει μια αισθητική ομορφιάς ως μια μοντέρνα, απτική εναλλακτική μιας σκληρής οροφής. Ένας συνδυασμός μονωτικού υλικού, βελτιώσεων του συστήματος στεγανοποίησης και ακουστικών επεξεργασιών δημιουργεί ένα περιβάλλον στεγανοποίησης σε ένα σύστημα που μπορεί να αναπτυχθεί ή να αποθηκευτεί σε μόλις 19 δευτερόλεπτα, με το αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητες έως και 50 χλμ/ώρα, μεταμορφώνοντας το από ένα πολυτελές κουπέ σε ένα ανοιχτό Grand Tourer με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η παραγωγή του Batur Convertible θα περιοριστεί σε μόλις 16 κομμάτια και με την παραγωγή του κινητήρα να τελειώνει αυτό το καλοκαίρι, το μοντέλο είναι ένα από τα τελευταία Bentley που τροφοδοτούνται από τον εμβληματικό W12 κινητήρα της εταιρείας, στην πιο δυνατή εκδοχή του.

Έτσι, το αυτοκίνητο φορά τον W12 twin-turbo 6.000 κ.εκ κινητήρα απόδοσης 750 ίππων και 1.000 Nm ροπής, καθιστώντας το μοντέλο το ισχυρότερο αυτοκίνητο παραγωγής της βρετανικής εταιρίας.

Εξοπλίζεται με μια προηγμένη αερανάρτηση, ενεργές ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και σύστημα τετραδιεύθυνσης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέος CEO της Bentley ο Frank-Steffen Walliser

H Bentley ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Frank-Steffen Walliser θα αναλάβει τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της την 1η Ιουλίου, σε μια ενδο-ομιλικη...

Με 782 άλογα η νέα Bentley Continental GT

Η τέταρτη γενιά της Continental GT θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα και είναι το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε γύρω από το νέο υβριδικό σύστημα...

Bentley Bentayga Apex Edition by Mulliner

Η Bentley βγάζει στην αγορά την Bentayga Apex Edition, μια ειδική έκδοση του best-seller μοντέλου της, που έχει αναπτυχθεί από το τμήμα Mulliner. Μόλις...