Η πίστα του Sochi ίσως παραμείνει στα videogames

Σχετικά άρθρα

Sochi Codemasters

Μπορεί η FIA να έχει εγκρίνει την πίστα στο Sochi και η Codemasters να μας προϊδεάζει δείχνοντάς μας τη Ρωσική πίστα, αλλά δεν είναι όλα τόσο ρόδινα, για τον αγώνα που έχει προγραμματιστεί για τον άλλο μήνα. Προσφάτως ο Bernie Ecclestone χαρακτήρισε τον Vladimir Putin ως έναν φοβερά αξιόπιστο και συνεργάσιμο άνθρωπο, αλλά οι ευρωπαίοι διπλωμάτες δεν φαίνεται να συμφωνούν με τον Βρετανό.

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, η Ευρώπη σκέφτεται να προτείνει την αναστολή διεθνών πολιτιστικών, οικονομικών και αθλητικών γεγονότων που έχουν προγραμματιστεί στη Ρωσία, μεταξύ των οποίων φυσικά και το GP στο Sochi. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται να πάρει μια απόφαση μέχρι την Τετάρτη (σήμερα) και η έγκριση ή όχι της τιμωρίας της Ρωσίας, από τις ευρωπαϊκές χώρες, αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σε περίπτωση που η απόφαση είναι θετική, είναι πιθανό να επηρεαστεί και το Παγκόσμιο Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2018, αν και η FIFA δεν θέλει αλλαγή του προγράμματός της, δηλώνοντας λίγο μετά την κατάρριψη του Μαλαισιανού αεροσκάφους:

Το μποϊκοτάζ των αθλητικών γεγονότων, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος επίλυσης προβλημάτων.

Το videogame F1 2014 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα σχεδόν μετά τη διεξαγωγή του Ρωσικού αγώνα… αν αυτός γίνει. Σε περίπτωση που θέλεις να δεις την πίστα μέσα από ένα Infiniti Q50 Hybrid και με οδηγό τον Sebastian Vettel, μπορείς να το κάνεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...