Bianchi: Δεν έχω ιδέα που μπορεί να βρίσκομαι του χρόνου

Σχετικά άρθρα

Jules Bianchi

Ο Jules Bianchi ανήκει στην ακαδημία οδηγών της Ferrari και δεν αποτελεί μυστικό πως η Scuderia έφερε το νεαρό Γάλλο στην ομάδα της Marussia, την οποία και προμηθεύει με κινητήρες. Ο Bianchi διανύει φέτος το δεύτερο χρόνο του στην ομάδα, έχοντας εντυπωσιάσει με την οδήγησή του, όντας ο μοναδικός πιλότος που έχει πάρει βαθμούς στην 5ετή ιστορία της ομάδας στη Formula 1.

Όμως, με τους ανθρώπους της Ferrari να τονίζουν συνεχώς πως το οδηγικό δίδυμο της ομάδας θα μείνει ίδιο για τη νέα χρονιά και χωρίς να υπάρχει ενδιαφέρον, για την ώρα, από κάποια άλλη ομάδα, ο Bianchi βρίσκεται στο σκοτάδι σε ό,τι αφορά το μέλλον του.

Δεν έχω καμία ιδέα για το πού θα βρίσκομαι το επόμενο έτος. Θα ήθελα το θέμα να αποσαφηνιστεί, διότι αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα το χειροπιαστό.

Προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη επιλογή για του χρόνου, αλλά για την ώρα, θέλω να επικεντρωθώ στους εναπομείναντες αγώνες της σεζόν.

Η Marussia βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, μπροστά από τις Sauber και Caterham, και μετρά αντίστροφα για την λήξη του πρωταθλήματος, που αν τη βρει σε αυτή τη θέση, θα της αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη.

[Photo Copyrights: Mark Thompson/Getty Images]

ΠηγήAutosport.ru

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα