Spy Photos: Chevrolet Camaro 2016

Σχετικά άρθρα

Chevrolet Camaro 2016 Spy Photo

H νέα γενιά της Chevrolet Camaro πιάστηκε να κυκλοφορεί στους δρόμους έξω από το Nürburgring. Το αυτοκίνητο φορά το σώμα παραγωγής και βλέπουμε πως υιοθετεί έναν επιθετικό προφυλακτήρα με λεπτή γρίλια, φουσκωμένο καπό, φουσκωμένα πίσω φτερά, λεπτά φωτιστικά σώματα, αεροτομή και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Φημολογείται πως θα κατασκευαστεί πάνω στη μακρυά έκδοση της πλατφόρμας Alpha της GM, την ίδια που χρησιμοποιεί και η Cadillac CTS. Αυτό σημαίνει ότι το μεταξόνιο θα είναι περίπου 5,8 εκατ. μακρύτερο, φτάνοντας τα 2,9 μέτρα, ενώ επίσης θα είναι και αρκετά κιλά ελαφρύτερο.

Μηχανικά οι φήμες την θέλουν να φορά μεταξύ άλλων και έναν 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα με ιπποδύναμη κοντά στα 272 άλογα και ροπή στα 400 Nm. Η κατασκευή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της GM στο Lansing Grand River.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Chevrolet σκοτώνει το Malibu

Η στροφή των καταναλωτών στα SUV και crossover μοντέλα οδηγεί ένα ακόμη σεντάν μοντέλο στον θάνατο. Πρόκειται για το Chevrolet Malibu, με την GM...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...