Η Callaway αποκάλυψε την Camaro SC610

Σχετικά άρθρα

2016 Callaway Camaro SC610 1

Πόσο περίμενες να αργήσουν οι βελτιωτές να παρουσιάσουν κάποιο βελτιωτικό kit για τη νέα Chevrolet Camaro; Όχι πολύ προφανώς. Τον “χορό” που άνοιξε ο Lingerfelter κ.ά. συνεχίζει η Callaway που παρουσίασε την Camaro SC610. Ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται σε αυτούς “που θέλουν επιδόσεις αγωνιστικού με άριστη καθημερινή οδηγησιμότητα”.

Η Chevrolet Camaro SC610 έχει εξαιρετικά διακριτική εμφάνιση με τις αλλαγές να περιορίζονται στις νέες, “FlowForged” ζάντες ελαφρού κράματος, τα διάφορα σήματα της Callaway και το νέο καπό με το ανθρακονημάτινο κάλυμμα του κινητήρα. Όσον αφορά στο εσωτερικό δε, η Camaro έχει εξοπλιστεί με νέα μαρσπιέ και νέα πατάκια.

2016 Callaway Camaro SC610 2

Φυσικά, οι μεγαλύτερες αλλαγές έχουν γίνει κάτω από το καπό. Ο 6.2 λίτρων V8, έχει εξοπλιστεί με έναν GnThree supercharger που αρχικά, εξελίχθηκε για την Callaway Corvette SC757. Κατά τα άλλα, ο κινητήρας διαθέτει νέα εισαγωγή αέρα, αναπρογραμματισμένη ECO και ένα TripleCooled σύστημα που περιλαμβάνει τρία διαφορετικά intercoolers. Χάρη σε όλα αυτά, ο V8 αποδίδει πλέον 610 άλογα και 827 Nm ροπής ενώ μπορεί να συνδυαστεί είτε με ένα 6-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο, είτε προαιρετικά, με ένα 8-τάχυτο αυτόματο.

Η Callaway Camaro SC610 είναι διαθέσιμη είτε ως coupe, είτε ως cabrio και η τιμή της ξεκινά από τα $54.290. Αν κάποιος διαθέτει ήδη μία Camaro στην κατοχή του, η μετατροπή της σε SC610 κοστίζει $16.995.

ΠηγήCallaway

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...