Η Cadillac στοχεύει στις Audi, BMW και Mercedes-Benz στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

2015-ats-coupe-performance-black-side-960x540

Η Ευρωπαϊκή αγορά, όσο δύσκολη και αν είναι, παίζει βασικό ρόλο στην επιτυχία μίας εταιρίας και ο νέος CEO της Cadillac, Johan de Nysschen, το ξέρει πάρα πολύ καλά αυτό.

Η Ευρώπη είναι σημαντική στην επιτυχία μας αλλά χρειάζεται να έχουμε τη σωστή γκάμα. Αν θέλεις να πετύχεις στην Ευρώπη, πρέπει να έχεις τα σωστά προϊόντα.

Δήλωσε ο de Nysschen. Ποια θα είναι αυτά τα προϊόντα; Πρώτα απ’ όλα, η ATS sedan και coupe, δύο μοντέλα που θα ανταγωνίζονται πολύ δυνατούς αντιπάλους σε δύο πολύ δύσκολες κατηγορίες. Έπειτα, η Cadillac θέλει ένα “μικρό” αυτοκίνητο, που θα τοποθετείται κάτω από την ATS και θα τίθεται αντιμέτωπο με μοντέλα όπως η Mercedes A-Class, το Audi A3 και η BMW 1-Series με το επιπλέον πλεονέκτημα της πίσω κίνησης όμως (μιλάμε για την επόμενη Σειρά 1 που ακούγεται πως θα είναι μπροστοκίνητη) καθώς και την ναυαρχίδα της στο άλλο άκρο να λειτουργεί ως “κράχτης”. Επίσης, η Cadillac θέλει να επεκτείνει την σειρά των SUV της με ένα μικρότερο 4×4 που σταθεί απέναντι στο Audi Q3, BMW X1 και Mercedes GLA με αξιώσεις.

Η Cadillac πρέπει να επεκτείνει την γκάμα κινητήρων της για να πετύχει στην Ευρώπη. Χρειαζόμαστε πετρελαιοκινητήρες και μικρότερους βενζινοκινητήρες. Πρέπει επίσης να σκεφτούμε τα range-extenders και τα plug-in υβριδικά.

Παραδέχθηκε ο de Nysschen ενώ κλείνοντας, τόνισε τη σημασία της Αγγλικής αγοράς λέγοντας πως η Cadillac πρέπει να προσφέρει και δεξιοτίμονα αυτοκίνητα.

ΠηγήAutocar

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Ανανέωση για τα Cadillac CT5-V και CT5-V Blackwing

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των CT5-V και CT5-V Blackwing παρουσίασε σήμερα η Cadillac, με τα αυτοκίνητα να αποκτούν νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα,...

Αυτό είναι το νέο Cadillac XT5

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Cadillac XT5, με το μοντέλο να υιοθετεί τη τελευταία σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας, με λεπτά φωτιστικά σώματα...