Dennis: Δεν έχουμε υπογράψει με κανέναν. Κόσμημα ο κινητήρας τής Honda

Σχετικά άρθρα

Ron Dennis

Το μόνο επίσημο για τις μεταγραφές των μεγάλων ονομάτων εν όψει 2015 είναι το γεγονός πως ο Sebastian Vettel θ’ αποχωρήσει από τη Red Bull. Αν και είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Γερμανός θα πάρει τη θέση τού Fernando Alonso στη Ferrari, τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, κάτι που αφορά και τον Ισπανό, ο οποίος είναι το φαβορί για το νούμερο ένα στη McLaren.

Φαίνεται, όμως, πως θα χρειαστεί να κάνουμε αρκετή υπομονή για τις επίσημες ανακοινώσεις, και ο επί κεφαλής τού McLaren Group, Ron Dennis, ξεκαθαρίζει πως ακόμα δεν έχει μπει υπογραφή κανενός οδηγού για τη νέα σεζόν.

Κανένας από τους οδηγούς μας δεν έχει υπογράψει για το 2015. Θέλουμε τους πιο ανταγωνιστικούς οδηγούς που είναι διαθέσιμοι και συζητάμε με κάθε κορυφαίο οδηγό. Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την επιστροφή τού Lewis Hamilton. Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την επιστροφή τού Fernando Alonso. Και δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για να παραμείνουν οι Kevin και Jenson. Το σκάνδαλο κατασκοπείας είναι παλιά ιστορία και δεν είναι εμπόδιο για την επιστροφή τού Fernando.

Η νέα σεζόν αναμένεται να είναι μια καινούρια αρχή για τη βρετανική ομάδα, και ο λόγος δεν είναι άλλος από τη δυνατή συνεργασία με τη Honda. Η ιαπωνική εταιρεία μας έχει δείξει τον κινητήρα της, με τον Dennis να τονίζει ότι είναι πολύ ανταγωνιστικός.

Είναι εξαιρετικός. Ο κινητήρας είναι κόσμημα. Είναι πιο μπροστά από αυτό που περιμέναμε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ανταγωνιστικότητα του κινητήρα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μαϊάμι 2024, FP1: Ταχύτερες οι Red Bull, ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου, καθώς στο GP του Μαϊάμι θα έχουμε τον δεύτερο συνεχόμενο...