Lauda: Οι τίτλοι δεν θα έρθουν κατευθείαν για Vettel και Ferrari

Σχετικά άρθρα

Niki Lauda

Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο νέος σταθμός στην καριέρα του Sebatian Vettel, όμως, ο Christian Horner έχει “προδώσει” τη μετακίνηση του Γερμανού στη Ferrari και απ’ ότι φαίνεται, το ίδιο πιστεύει και ο μη-εκτελεστικός Πρόεδρος της Mercedes, Niki Lauda. Μάλιστα, ο Lauda τόνισε πως ξαφνιάστηκε από την εξέλιξη αυτή και πως οι επιτυχίες δεν θα έρθουν από τη μια στιγμή στην άλλη, αφού η Ferrari προσπαθεί να ανανεωθεί εκ βάθρων.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ήταν τόσο ηλίθιοι ώστε να μην αντιδράσουν αμέσως. Όταν έμειναν έκπληκτοι από το δελτίο τύπου της Red Bull, θα έπρεπε απλά να πουν: “Ο Vettel έρχεται σε εμάς”.

Είναι μια νέα αρχή για τη Ferrari, μετά από χρόνια της κρίσης. Είναι σαν (την περίπτωση) Schumacher: Τώρα έχουν έναν τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, που ο καθένας μπορεί να σέβεται και να εκτιμά.

Μάλλον όχι (δεν θα παλέψουν άμεσα για τον τίτλο). Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος από μια σεζόν, για να φτιάξουν ένα αρκετά καλό αυτοκίνητο.

Ο ίδιος ο Helmut Marko, αποκάλυψε πως ο Vettel ανακοίνωσε την απόφασή του στην ομάδα την Παρασκευή και ο Lauda αναρωτιέται αν ο Γερμανός οδηγός μίλησε νωρίτερα στον Dietrich Mateshitz, αφού η κίνησή του έδειξε πως πλέον δεν αισθανόταν άνετα μέσα στην ομάδα.

Ναι, με εξέπληξε, ειδικά η μέρα της ανακοίνωσης. Για εμένα υπάρχει μόνο μια ερώτηση: Μίλησε με τον Dietrich Mateshitz νωρίτερα; Αν το έκανε αυτό, όλα είναι εντάξει. Αλλά όπως είδατε, προφανώς δεν μίλησε στο Marko.

[Photo Copyrights: Mercedes AMG F1 Team]

ΠηγήÖsterreich

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα