Marko: Ο Sebastian δεν έσπασε το συμβόλαιό του

Σχετικά άρθρα

Australian F1 Grand Prix - Practice

Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, οι Horner και Marko επέμεναν πως ο Sebastian Vettel θα παρέμενε στη Red Bull και το 2015. Εξάλλου, ο Γερμανός είχε συμβόλαιο με τους Αυστριακούς. Όμως, ο σύμβουλος της ομάδας αποκάλυψε πως ο Vettel δεν έσπασε το συμβόλαιό του, αλλά αντίθετα, υπήρχε ειδικός όρος μέσα σε αυτό που του επέτρεπε να φύγει, ανακοινώνοντας την απόφασή του στους ανθρώπους της ομάδας αργά την Παρασκευή.

Ο Sebastian δεν έσπασε το συμβόλαιό του. Υπήρχε μια ρήτρα μέσα σε αυτό που του επέτρεπε να φύγει και πρόσφατα μας το είπε.

Θα έλεγα πως την απόφασή του την πήρε κατά τις δυο τελευταίες εβδομάδες.

Ο teammate του Vettel στην Red Bull, Daniel Ricciardo, δήλωσε έκπληκτος από την κίνηση του Γερμανού, τονίζοντας παράλληλα πως καταλαβαίνει την ανάγκη του για να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, έπειτα από τόσες επιτυχίες με την ομάδα. Ο ίδιος ο Vettel δήλωσε στο BBC ακριβώς αυτό, πως ήρθε δηλαδή η ώρα να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση.

F1 Grand Prix of Japan - Practice

Για το που θα βρεθεί τη νέα χρονιά δεν υπήρξε κάτι νεότερο, με τον Christian Horner να έχει φωτογραφήσει τη Ferrari. Βέβαια, κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων στη Suzuka, υπήρξαν διαρροές πως το “έντονο χρώμα” στο οποίο αναφέρθηκε ο Horner, μπορεί να είναι και το νέο (πορτοκαλί;) της McLaren-Honda.

Δεν έχω κάτι που μπορώ να επιβεβαιώσω τώρα. Προς το παρόν, δεν μπορώ να πω πολλά. Όμως, δεν θα χρειαστεί πολύ υπομονή (για να μάθετε).

Είναι ένα δύσκολο βήμα έπειτα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί με τη Red Bull. Μετά από τόσα πολλά φανταστικά χρόνια, ακόμα απολαμβάνω το χρόνο μου εδώ, αλλά σε κάποια φάση της ζωής σου θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι νέο. Δεν είναι η πρώτη φορά που με έχουν προσεγγίσει (ομάδες), αλλά ένιωσα πως τώρα ήταν η σωστή στιγμή.

Δεν φεύγω γιατί δεν μου αρέσει η ομάδα ή τα άτομα, δεν τρέχω να ξεφύγω από κάτι. Η φωνή μέσα μου, η πείνα να κάνω κάτι νέο, ήταν μεγαλύτερη. Δεν ήταν η ευκολότερη απόφαση, αλλά πρέπει να ακούς την καρδιά σου.

[Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull]

ΠηγήSkySports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα