Todt: Ο Schumacher θα μπορέσει να ζήσει φυσιολογικά

Σχετικά άρθρα

Schumacher-Todt

Περισσότεροι από 9 μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Michael Schumacher “πάγωσε” τον πλανήτη, μ’ εκείνο το τρομακτικό ατύχημα που είχε στις Γαλλικές Άλπεις ενώ έκανε σκι. Ο Γερμανός συνεχίζει εδώ κι ένα μήνα την ανάρρωση στο σπίτι του, πάντα με τη βοήθεια των ειδικών, και πλέον τα νέα που προκύπτουν για την πορεία τής υγείας του είναι ελάχιστα.

Ένα από τα άτομα που επισκέφθηκε τον 45χρονο ήταν το πρώην του αφεντικό στη Ferrari και νυν Πρόεδρος της FIA, Jean Todt. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο Γάλλος, ο Schumi θα καταφέρει στο μέλλον να ζει σαν φυσιολογικός άνθρωπος.

Στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, έχει σημειώσει πρόοδο σε σχέση με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Αλλά, έχει ένα μεγάλο και δύσκολο ταξίδι μπροστά του. Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Η οικογένειά του θα είναι δίπλα του και θα χρειαστεί χρόνος.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Schumacher μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ποτέ δε θα μπορέσει να οδηγήσει ξανά μονοθέσιο Formula 1. Παλεύει, με την κατάστασή του να βελτιώνεται, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, και σε αυτό βοηθά και το γεγονός ότι βρίσκεται στο σπίτι του με την οικογένειά του.

[Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα