Boullier: Ο Button ανησυχεί για το μέλλον του, ελπίζω να έχουμε ανακοινώσεις πριν το Abu Dhabi

Σχετικά άρθρα

Jenson Button in the garage.

Εν αναμονή συνεχίζουν να βρίσκονται οι δύο οδηγοί τής McLaren όσον αφορά την καριέρα τους. Οι φήμες που υπάρχουν γύρω από τη βρετανική ομάδα και τον Fernando Alonso είναι ίσως κουραστικά πολλές, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε καμία επίσημη ανακοίνωση, παρά μόνο την αποχώρηση του Sebastian Vettel από τη Red Bull. Ο Jenson Button θεωρεί ότι ο Kevin Magnussen θα πρέπει ν’ ανησυχεί περισσότερο από τον ίδιο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πιστεύει πως είναι βέβαιη η παραμονή του.

Ο Eric Boullier, Αγωνιστικός Διευθυντής τής McLaren, έχει αρνηθεί φυσικά να ονομάσει έναν εκ των σίγουρων οδηγών του για το 2015, όμως λέει πως ο Πρωταθλητής τού 2009 δε θα πρέπει να αισθάνεται άνετα με την τωρινή κατάσταση.

Καταλαβαίνω ότι ίσως δεν αισθάνεται άνετα και προφανώς ανησυχεί για το μέλλον του. Αλλά, και πάλι, είμαι υπεύθυνος της McLaren Racing και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, και οι οδηγοί είναι προφανώς πολύ σημαντικοί για την απόφασή μας. Σκεφτόμαστε πολύ να μείνει μαζί μας ο Jenson για πολύ καιρό, αλλά ακόμα ερευνούμε τι πρέπει να κάνουμε με τους οδηγούς μας μόλις έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας.

Δεν το σκεφτόμαστε αυτό (την απόδοση τού Button στην πίστα) αυτή τη στιγμή, για να είμαι ειλικρινής. Ξέρουμε την αξία τού Jenson και ξέρουμε ότι είναι ένας οδηγός παγκόσμιας κλάσης και είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Δε χρειάζεται να κάνει κάτι καλύτερο για να κρατήσει τη θέση του.

Sporting Director Eric Boullier on the pit wall.

Ταυτόχρονα, ο Γάλλος θέλει να υπάρξει τελική απόφαση της ομάδας του πριν από τις 23 Νοεμβρίου, όταν και ολοκληρώνεται το φετινό πρωτάθλημα, αλλά ίσως τελικά να μην πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, διότι θεωρείται σίγουρη η αποχώρηση έναν εκ των δύο τωρινών οδηγών.

Ελπίζω να πάρουμε την απόφασή μας για το οδηγικό μας δίδυμο πριν από το τέλος τής σεζόν. Είναι αλήθεια παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι θα έπρεπε, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε σε καλό δρόμο για να το κάνουμε πριν από το τέλος αυτής τής σεζόν.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...