Η McLaren ανακοίνωσε νέο “Sports Series” αυτοκίνητο για το δεύτερο τρίμηνο του 2015 [Teaser]

Σχετικά άρθρα

McLaren Sports Series teaser image (1)

H McLaren το έκανε πλέον και επίσημο. Μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2015 θα παρουσιάσει ένα νέο σπορ μοντέλο. Η ίδια έχει επιλέξει να μας το παρουσιάσει ως ένα “Sports Series” μοντέλο το οποίο θα είναι ένα “καθαρό McLaren”. Θα διαθέτει πλαίσιο από carbon και έναν V8 κινητήρα στον κέντρο, ο οποίος θα εξοπλίζεται με την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η McLaren όλα αυτά τα χρόνια στη Formula 1.

H P13 όπως την γνωρίζαμε μέχρι χθες, θα τοποθετηθεί κάτω από την 650S με την McLaren να δίνει 13 teaser videos μέχρι τη παρουσίασή της στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2015, με τις πωλήσεις της να ξεκινούν μερικούς μήνες μετά.

McLaren Sports Series teaser image (2)

Το μοντέλο θα ονομαστεί 500S και ουσιαστικά θα είναι το entry-level sports car της McLaren. Η 500S, θα είναι το μοντέλο με το οποίο η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει οχήματα όπως η Porsche 911 Turbo, το Nissan GT-R, η Mercedes-Benz AMG GT κ.ά.

Μηχανικά θα φορά μια detuned εκδοχή του 3,8 λίτρων V8 κινητήρα της φίρμας με ιπποδύναμη που όπως υποδηλώνει το όνομα, θα είναι κοντά στα 500 άλογα. Κατά τα άλλα, θα μοιράζεται αρκετά πράγματα με την 650S, όπως η ανθρακονημάτινη “μπανιέρα”, το ταμπλό και η εργονομία της. Η τιμή της θα ξεκινά στην Αγγλία από τις 125.000 λίρες (160.000 ευρώ), αρκετά φθηνότερη από την 650S Coupe που ξεκινά από τις 195.250 λίρες (249.000 ευρώ).

ΠηγήMcLaren

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...