Η McLaren θέλει άμεση απάντηση από τον Alonso

Σχετικά άρθρα

Alonso - Mexico

Μπορεί το πιθανότερο σενάριο για το μέλλον του Fernando Alonso να είναι η McLaren-Honda, όμως ο Ισπανός επιμένει πως τίποτα δεν έχει κλείσει. Στην επίσκεψη του στο Μεξικό, ο οδηγός της Ferrari είπε:

Δεν υπάρχει τίποτα το καινούριο. Δεν έχω αποφασίσει τίποτα για την επόμενη χρονιά και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Με τη Ferrari βλέπουμε πια θα είναι η καλύτερη απόφαση για του χρόνου, αν θα συνεχίσω ή όχι, αλλά θα προσπαθήσω να διαλέξω αυτό που θα είναι καλύτερο για το μέλλον μου. Έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά τους τελευταίους 2 μήνες υπάρχει κάθε εβδομάδα και νέα φήμη, κάθε φορά για άλλη ομάδα.

Σέβομαι πάρα πολύ τη Ferrari. Είναι μια ομάδα που την αγαπάω. Για τη Ferrari ήταν μια δύσκολη χρονιά και για μένα ήταν πέντε δύσκολα χρόνια.

Sam Michael, Eric Boullier and Ron Dennis in the pits.

Από τη πλευρά της, η McLaren που ποτέ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της για τον Ισπανό, ανέφερε στον Γερμανικό τύπο, μέσω του Eric Boullier:

Μεταξύ Βραζιλίας και Abu Dhabi θέλουμε να έχουμε μια απόφαση από τον Fernando, αλλιώς θα πρέπει να αρχίσουμε να εξετάζουμε και άλλες εναλλακτικές λύσεις. Είχαμε καλές συζητήσεις μαζί του. Θα ταίριαζε καλά στην ομάδα μας και μας έδειξε πως ενδιαφέρεται. Παρ’ όλα αυτά, θέλουμε μια μακροπρόθεσμη λύση. Τρία χρόνια και όχι συμβόλαιο για ένα μόνο χρόνο.

Το πιθανότερο είναι πως θα βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα του συμβολαίου, με τα νέα από τη γειτονική Ιταλία να αναφέρουν συμφωνία 70 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια.

ΠηγήTuttoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...